Un zâmbet sănătos și frumos este principalul atu al oricărui antreprenor

Miercuri, 09 Februarie 2022, ora 17:59
939 citiri
Un zâmbet sănătos și frumos este principalul atu al oricărui antreprenor
Dental West FOTO: dentalwest.ro

Mi-am pierdut primul dinte acum trei ani și de atunci, am avut de nenumărate ori coșmaruri legate de implanturile dentare.

Nici nu mai știu exact cum s-a întâmplat, dar o carie tratată superficial m-a făcut să-mi pierd un molar și pentru că nu eram pregătit nici sufletește și nici financiar să investesc într-un implant, am stat fără dinte mai bine de un an.

În tot acest timp, ori de câte ori am avut ocazia, am discutat cu persoanele din jurul meu despre ce înseamnă tratamentul cu implant dentar și am primit tot felul de opinii, sfaturi și avertizări.

Mulți din cunoscuții mei care au optat pentru implanturi dentare și au mers pe cele mai convenabile variante, se plângeau de tot felul de dureri și o stare generală de disconfort. Ba mai mult, chiar mătușa mea, bolnavă de diabet, mi-a spus cum după ce a investit mai mult de 1000 de euro în total pentru o extracție dentară și înlocuirea dintelui lipsă cu un implant dentar, a rămas din nou fără dinte deoarece medicul care i-a recomandat implantul nu a ținut cont că aceasta are diabet și locul tratat nu se putea vindeca corespunzător, astfel încât implantul să țină.

De aceea, auzind mai mult lucruri rele decât bune despre implanturile dentare, mi-a fost teamă să mai merg la dentist și nici nu voiam să mă gândesc că ar exista posibilitatea să investesc într-un implant dentar, iar tratamentul să nu aibă succes.

Dar sunt antreprenor și dacă las modestia la o parte, unul chiar bun în domeniul meu, și de aceea nu puteam sta la nesfârșit să-mi ascund zâmbetul față de clienții și partenerii mei, în primul rând pentru că denotă o personalitate rece și lipsă de profesionalism, dar pe de altă parte nici nu puteam să las să se vadă că îmi lipsește un dinte deoarece aș fi dat impresia că afacerile nu-mi merg chiar ca pe roate.

Așa am hotărât într-o zi că nu mai pot merge mai departe în acest fel și trebuie să-mi recapăt zâmbetul de odinioară cu orice preț, chiar de ar fi să caut peste tot până dau de un medic dentist de încredere.

Dental West - o clinică dentară pe care o recomand oricui are nevoie de un implant

Sunt din Brașov și pentru că nu am primit recomandări prea bune din partea cunoștințelor mele, am hotărât să caut pe cont propriu o clinică dentară la care să-mi încerc norocul.

Astfel am descoperit pe internet dentalwest.ro care mi-a inspirat încredere și am decis să-i acord o șansă.

Tot ce ține de această clinică se ridică la cele mai înalte standarde din domeniu. Numele i se potrivește de minune deoarece, încă de la intrare, odată ce i-ai trecut pragul, ai impresia că ai ajuns în Occident și ești primit ca atare.

După experiența traumatizantă pe care am avut-o când mi-a scos dintele, am zis că nu voi mai avea niciodată încredere în medicii din România, dar la Dental West am aflat că se poate și altfel.

Un tratament cu implant dentar nu este chiar ieftin și pentru a se asigura încă de la început de succesul procedurii, medicul care m-a consultat a stat de vorbă cu mine despre istoricul meu medical, mi-a recomandat o serie de analize de sânge, mi-a făcut o radiografie și mi-a examinat cu atenție dantura.

Abia apoi, după ce a primit toate rezultatele pe care le dorea, mi-a prezentat oferta de implanturi și m-a sfătuit în legătură cu cea mai bună decizie.

Din fericire, în cazul meu, conform rezultatelor analizelor și examenului medical, nu exista nimic care să poată influența într-un mod negativ tratamentul unui implant dentar. Dar și dacă aș fi suferit de osteoporoză, diabet, sau orice altă afecțiune medicală contraindicată tratamentului cu implant dentar, sunt convins că tot la Dental West aș fi găsit cea mai bună soluție.

Zâmbetul este cea mai bună carte de vizită pentru orice profesionist și în calitate de antreprenor, pur și simplu nu aș mai avea succesul de care mă bucur acum fără un zâmbet care să inspire încredere. De aceea, recomand oricui se confruntă cu aceleași probleme ca și mine, să apeleze la un cabinet stomatologic profesional și să recâștige ceea ce pe drept este al său!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dental west, #dentitie, #sanatate dentara , #Stiri Viata sanatoasa