Un nou centru de testare pentru virusul COVID-19, de tip drive-thru, s-a deschis in zona de Nord a capitalei

Luni, 23 Noiembrie 2020, ora 11:49
1649 citiri
Un nou centru de testare pentru virusul COVID-19, de tip drive-thru, s-a deschis in zona de Nord a capitalei

Masuri de siguranta maxime cu recoltare rapida in aer liber si diagnosticare in 12 - 24 ore. Centrul ofera si serviciul de preorder al testului pentru a petrece cat mai putin timp in asteptare - plata se efectueaza inainte cu cardul iar formularele sunt finalizate inaintea sosirii in centrul de testare. Tot ce ramane de facut este recoltarea probelor.

Centrul apartinand clinicii REVIVE Health se afla pe Strada Erou Iancu Nicolae 103 B vizavi de centrul comercial JolieVille. Testarea are loc in conditii de siguranta si comoditate, direct din automobilul personal.

Punctul de recoltare din Strada Erou Iancu Nicolae 103 B functioneaza in sistem drive-thru insa Revive Health ofera si servicii de recoltare a exsudatelor pentru testul RT-PCR, pe baza de programare, atat la domiciliu cat si la sediul companiilor.

Noul punct de testare ofera posibilitatea efectuarii atat a testului pentru detectarea virusului SARS-CoV-2 (Covid-19) cat si a testelor pentru detectare gripei sezoniera (Influenza) de tip A/B.

Rezultatul testelor este primit in limba romana si in limba engleza pe email, in urma unei notificari sms, insa este disponibil si online, pe site-ul Revive Health in 24h din momentul recoltarii probelor.

Noul centru de testare vine in sprijinul necesitarii acute de testare la nivel national si al suprasolicitarii centrelor de testare pentru SARS-CoV-2 (Covid-19) deja existente.

Totodata sarbatorile de iarna vor creste numarul solicitarilor de testare deoarece populatia va dori sa se intalneasca cu rudele si prietenii in conditii de siguranta si vor solicita teste de detectare a virusului SARS-CoV-2 (Covid-19) pentru a putea petrece sarbatorile de iarna, linistiti, in familie. Aceasta fiind cu precadere un eveniment personal in care generatiile se intalnesc, iar cei tineri iau contact cu persoanele in varsta aflate in principala categorie de risc.

"In conditiile in care situatia pandemiei si a restrictiilor nationale si globale ne va permite, vor avea loc si deplasari in strainatate, fapt ce va spori numarul de testari pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 (Covid-19) iar un nou centru de testare, in special in zona de Nord a capitalei unde populatia circula in afara tarii cu precadere, am considerat ca este necesar si binevenit", a declarat Mihai Scarlat, Dir. Marketing & Comunicare al companiei REVIVE Health.

Testele efectuate sunt de inalta precizie fiind realizate cu aparatura de tip RT-PCR si lucrate la un laborator acreditat de catre Ministerul Sanatatii, astfel sunt valabile si pentru calatorii si vize vamale pentru tarile care impun prezentarea unui test de detectare a virusului SARS-CoV-2 (Covid-19) negativ la intrarea in tara.

Programul punctului de recoltare este zilnic, de luni pana duminica, intre orele 08:00 - 22:00.

Pentru rezultate si detalii puteti accesa site-ul companiei www.revivehealth.ro.

#testare, #coronavirus, #testare coronavirus , #Stiri Viata sanatoasa