Tehnologia care schimba viata oamenilor din intreaga lume: Ultima generatie de proteza bionica de mana

Luni, 23 Noiembrie 2015, ora 08:30
1448 citiri
Tehnologia care schimba viata oamenilor din intreaga lume: Ultima generatie de proteza bionica de mana

Suntem doar oameni. Inaintam in varsta, suntem raniti, unii dintre noi sufera de boli cronice si multi dintre noi suntem raniti in accidente. Nu ar fi grozav daca nu ar fi asa?

Acum, tehnologia ajuta victimele accidentelor vascular cerebrale sa-si recapete coordonarea, soldatii raniti grav sa invete sa mearga, aducand beneficii schimband viata oamenilor din intreaga lume.

ORTOTECH ofera, de la producatorul TouchBionics, care continua sa conduca lumea in ingineria protetica, ultima tehnologie pentru protezarea membrului superior, (mana bionica), i-limb quantum.

Josh Cathcart, de doar noua ani, a devenit cel mai tanar purtator de mana bionica din Marea Britanie. El poate manca acum cu tacamuri, se poate imbraca si isi leaga pentru prima data sireturile singur, datorita protezei i-limb quantum care vine acum si in dimensiuni pentru copii.

Bazata pe designul de top al gamei de produse i-limb, proteza i-limb quantum combina stilul cu o functionalitate de neegalat. ...citeste mai departe despre "Tehnologia care schimba viata oamenilor din intreaga lume: Ultima generatie de proteza bionica de mana" pe Ziare.com

#proteza bionica mana, #coordonare victime accident vascular, #proteze mana, #proteze Ortotech, #proteza i limb quantum , #Stiri Viata sanatoasa