Suplimentele pentru creștere masei musculare, un business prosper

Joi, 04 Noiembrie 2021, ora 14:11
591 citiri
Suplimentele pentru creștere masei musculare, un business prosper
suplimente FOTO: bobyline.ro

Într-o vreme când multe business-uri merg în declin din cauza coronavirusului și a restricțiilor impuse, anumite ramuri se mențin cu succes. Specializarea este cea care face această distincție, iar piața suplimentelor alimentare pare să reziste în aceste vremuri tulburi.

Cine își dorește să urmeze un stil de viață sănătos și să continue antrenamentele care îi vor asigura și o condiție fizică excelentă găsește soluții pentru orice. Chiar dacă sălile de fitness nu sunt mereu la dispoziția publicului, o varietate de exerciții pot fi efectuate acasă, iar suplimentele se dovedesc a fi aliați de încredere în acest proces.

Mulți au setate ca obiective slăbitul sau definirea masei musculare, motiv pentru care disponibilitatea produselor online este în favoarea lor. Produse precum proteine din zer, arzătoare de grăsimi sau gainere stau la dispoziția publicului larg în magazine online de profil precum Body Line.

Un business cu continuitate datorită cererii constante

Dacă anumite afaceri sunt active numai anumite perioade din an din cauza activității pe care o desfășoară sau a ramurii pe care sunt specializate (de exemplu produsele pentru sporturi de vară sau iarnă), suplimentele au cerere continuă. Chiar dacă sălile de fitness sau diversele spații dedicate antrenamentelor sportive nu sunt accesibile din cauza restricțiilor impuse, exercițiile fizice efectuate acasă pot fi eficientizate cu ajutorul suplimentelor precum proteine din zer.

În variantele regăsite pe bodyline.ro, proteinele sunt rezultatul filtrării și purificării zerului. Lichidul este transformat într-o pudră bogată, constituind o proteină de calitate înaltă, fără grăsime și lactoză. Aceasta este o proteină completă, care are toți cei 9 aminoacizi esențiali - BCAA, respectiv un conținut de lactoză redus. Deși se folosește în mod tradițional de atleți și culturiști, și publicul vast poate beneficia pe urma administrării sale corespunzătoare. Oferă un ajutor însemnat vizavi de creșterea masei musculare, dar și când vine vorba despre slăbit.

Diversele studii care s-au realizat de-a lungul timpului au arătat că proteina din zer este eficientă și în scăderea nivelului de colesterol, în vindecarea rănilor, precum și în întărirea sistemului imunitar.

La ora actuală există mai multe tipuri de proteine disponibile, după cum urmează: izolat proteic din zer, concentrat proteic din zer și concentrat proteic din zer hidroizolat. Beneficiile asociate cu un consum regulat al acesteia sunt numeroase, substanța înregistrând și proprietăți terapeutice deosebite: scad din masa de grăsime și nu din cea musculară, reduce colesterolul, tensiunea arterială și riscul de boli cardiovasculare, ameliorează simptomele astmului.

Desigur, este foarte important să nu fie depășită doza zilnică recomandată în funcție de greutatea corporală și de tipul produsului. În cazul persoanelor care se confruntă cu diverse probleme de sănătate este bine ca mai întâi să fie consultat medicul.

Cert este că atât substanța menționată, cât și alte suplimente nutritive constituie un interes constant pentru publicul vast, ceea ce face ca piața de profil să se mențină pe linie și în prezent. Pentru că ceea ce își dorește oricine este calitate, Body Line rămâne un reper pe această nișă.

#suplimente, #suplimente alimentare, #masa musculara , #Stiri Viata sanatoasa