Reclama inteligenta in Suedia: Panoul care tuseste daca te apropii de el cu tigara aprinsa (Video)

Vineri, 13 Ianuarie 2017, ora 22:00
1544 citiri
Reclama inteligenta in Suedia: Panoul care tuseste daca te apropii de el cu tigara aprinsa (Video)
Foto: Captura video YouTube

Cand fumatorii se apropie de o reclama montata aproape de o statie de metrou din Stockholm, ceva neobisnuit se intampla. Reclama inteligenta incepe sa tuseasca.

Panoul publicitar a fost instalat de un lant farmaceutic din Suedia, care doreste sa incurajeze fumatorii sa renunte la viciu, arata CNN.

La prima vedere, panoul infatiseaza o simpla fotografie cu un model de sex masculin. Insa atunci cand un fumator se apropie de el cu o tigara aprinsa, modelul din imagine incepe sa tuseasca, vizibil "deranjat" de fum.

Imaginea se schimba din nou, de aceasta data fiind afisate mai multe produse vandute de lantul farmaceutic Apotek Hjartat, menite sa ajute fumatorii sa renunte la tigara.

Akestam Holst, agentia din spatele campaniei, a explicat ca efectul a fost creat prin atasarea ...citeste mai departe despre "Reclama inteligenta in Suedia: Panoul care tuseste daca te apropii de el cu tigara aprinsa (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#reclama tuseste, #panou publicitar tuseste tigara, #reclame anti fumat, #panouri publicitare inteligente, #campanie anti fumat Suedia , #Stiri Viata sanatoasa