Produse de curatare profesionale si consumabile medicale de la DelphiOnline

Marti, 22 Iunie 2021, ora 16:46
693 citiri
Produse de curatare profesionale si consumabile medicale de la DelphiOnline
curatenie dezinfectanti FOTO: delphionline.ro

Sistemul medical nu isi permite nicio greseala atunci cand vine vorba de curatenie. Bacteriile si virusurile se pot inmulti foarte repede si pot afecta sanatatea celor care sunt tratati si a celor care trateaza. Pentru a evita ca acest lucru sa se intample, curatenia trebuie efectuata la nivel inalt si foarte atent. Daca lucrezi in acest domeniu, poti comanda online produse de curatare profesionale si consumabile medicale de la DelphiOnline.

Pe site-ul delphionline.ro ai la dispozitie urmatoarele consumabile medicale: fire chirurgicale, comprese; tifon si vata, manusi sterile, manusi de examinare, echipamente de protectie, seringi, ace pentru seringi, plasturi, articole pentru colectarea deseurilor infectioase, branule, teste pentru noul COVID-19 si termometre. Consumabilele medicale cuprind toate produsele care trebuie inlocuite la fiecare pacient sau la anumite proceduri.

Nimeni nu isi doreste sa plece dintr-un salon de spital cu alte afectiuni fata de cele cu care a venit. Niciun medic sau asistent nu isi doreste ca locul de munca sa ii puna in pericol sanatatea in lipsa de echipamente. Din acest motiv, site-ul delphionline.ro este locul cel mai potrivit pentru toti cei care activeaza in acest domeniu!

Pe langa consumabilele medicale atat de necesare, se mai pot comanda si produsele de curatenie

In functie de aria clinicii sau spitalului unde activezi, consumabilele medicale se regasesc sub diferite forme. Fiecare dintre ele corespunde unei arii din domeniul medical. Un exemplu ar fi manusile, care sunt chirurgicale sau manusi de examinare. La randul lor, acestea pot fi pudrate sau nepudrate, din nitril sau din latex.

Alege produse de curatare profesionale si consumabile medicale de la DelphiOnline!

Site-ul cuprinde si o gama larga de dezinfectanti profesionali, sisteme si echipamente de igiena, curatenie si intretinere, echipamente de protectie si produse din domeniul HoReCa. Sanatatea este cea mai importanta, pentru toti din jurul nostru, asadar si cei din domeniul din urma ar trebui sa acorde o atentie deosebita.

Produsele pentru HoReCa sunt biodegradabile si de unica folosinta. Acestea contribuie la o buna sanatate a mediului si o igiena deosebita pentru clienti.

DelphiOnline poate asigura necesarul si in materie de echipamente de curatare. In aceasta categorie sunt incluse accesoriile pentru spalare cu presiune, accesorii pentru motofierastraie, role pentru lant, lame, aparatoare pentru motocoase si diverse pentru mentinerea curateniei. Pentru a asigura igiena in spatiile mari, delphionline.ro dispune de detergenti pentru bucatarie, toalete, geamuri, diverse suprafete, covoare, rufe sau industriali.

Curatenia si igiena sunt pasi pe care trebuie sa ii efectuezi in permanenta. Totusi, trebuie sa acorzi o deosebita atentie produselor folosite. Incaperile unde se mananca sau se face mancare nu pot fi spalate cu solutii pentru toalete. Substantele din compozitia lor dauneaza grav sanatatii daca vaporii sunt inhalati sau se infiltreaza in mancare.

Online poti asigura igiena si curatenia prin produse de curatare si consumabile medicale de la DelphiOnline! Daca ai nevoie de ajutor, il poti solicita la numarul de telefon afisat pe site sau prin intermediul aplicatiei messenger, cat si prin e-mail la comenzi@delphionline.ro.

#produse curatenie, #dezinfectanti , #Stiri Viata sanatoasa