Peelingul chimic, potrivit pentru sezonul rece - cum se realizeaza, care sunt avantajele si riscurile

Joi, 29 Decembrie 2016, ora 21:12
2631 citiri
Peelingul chimic, potrivit pentru sezonul rece - cum se realizeaza, care sunt avantajele si riscurile
Foto: Clinica Hebra Dermatologie

Peelingul chimic este o procedura cosmetica minim invaziva la care apeleaza atat femei, cat si barbati, indiferent de varsta, cu scopul de a obtine un aspect mai tanar al pielii, stralucitor si sanatos, intr-un timp relativ scurt.

Peeling-ul chimic reprezinta o indepartare controlata a unor straturi ale pielii cu ajutorul unor substante chimice. In functie de concentratia si tipul substantei folosite, precum si perioada de timp in care aceasta interactioneaza cu pielea, procedura actioneaza mai superficial sau mai profund, la nivelul epidermului si dermului.

In acest proces sunt stimulate celulele din stratul dermal, care incep sa sintetizeze fibrele noi de colagen, precum si elastina, ce confera pielii fermitate, tonus si elasticitate. Astfel, dupa indepartarea prin exfoliere si descuamare a celulelor moarte rezultate in urma peelingului, vom obtine un epiderm regenerat.

Cum se realizeaza peelingul chimic

In timpul procedurii, o solutie chimica este aplicata pe piele. ...citeste mai departe despre "Peelingul chimic, potrivit pentru sezonul rece - cum se realizeaza, care sunt avantajele si riscurile" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Avantajele peelingului chimic, #peeling chimic , #Stiri Viata sanatoasa