Pana la ce varsta poate fi indreptata dantura?

Luni, 02 Noiembrie 2015, ora 08:24
1103 citiri
Pana la ce varsta poate fi indreptata dantura?
Foto: LLL Dental

Nu mai esti chiar un copil, insa te gandesti ca nu ar strica sa-ti indrepti dintii? Nu stii insa daca exista o varsta maxima pentru a putea purta un aparat dentar?

Pe de alta parte, ti-ar placea sa porti o bijuterie dentara, insa nu stii daca va putea fi indepartata ulterior fara riscuri?

Esti fumator, dar cu toate acestea vrei sa ai dantura impecabila? Afla ca, in cazul tau, sunt necesare mai multe vizite la medicul stomatolog. In plus, ar trebui sa stii ca fumatul reduce probabilitatea reusitelor atunci cand vine vorba de interventii parodontale, chirurgicale sau protetice, explica intr-un interviu Ziare.com dr. Manuela Lupascu, de la LLL Dental.

In continuare exista romani ingroziti de stomatolog. Se poate vorbi despre o fobie? Cum procedati in astfel de situatii?

Citeste mai departe despre "Albirea dintilor acasa si problemele stomatologice ale fumatorilor - Pana la ce varsta poate fi indreptata dantura? Interviu" pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#fumator probleme dentare, #fumator boli stomatolog, #indreptare dinti varsta, #aparat dentar varsta, #frica dentist solutii , #Stiri Viata sanatoasa