Odihna familiei are un rol important in viata activa de zi cu zi

Marti, 07 Iunie 2016, ora 16:12
1449 citiri
Odihna familiei are un rol important in viata activa de zi cu zi

Patul este locul in care oamenii se odihnesc sau se relaxeaza. De aceea, acesta ar trebui sa fie confortabil si potrivit pe gusturile fiecarei persoane in parte.

Pentru a avea un pat pe masura, o componenta importanta o reprezinta salteaua care poate fi moale, pufoasa dar in acelasi timp consistenta, sau poate fi chiar mai dura.

Exista numeroase tipuri de saltele, cert este ca acestea ne pot face viata mai linistitoare daca stim sa o alegem pe cea potrivita nevoilor noastre.

Companiile care si-au castigat clientii pe parcursul anilor si au reusit sa se afirme pe piata, au produse ideale pentru diferite nevoi ale oricarei familii.

In ziua de azi se cauta saltelele cu memorie. Pe langa avantajul reprezentat de spuma vasco-elastica, acest tip de saltea cu memorie are o structura deschisa si aerisita care da voie umezelii sa se evapore, existand o reglare termica in permanenta.

Salteaua este rezistenta la presiune, fiind in acelasi timp flexibila. Astfel, corpul este sustinut intr-o maniera corespunzatoare, oferind senzatia de confort.

Datorita tuturor acestor avantaje acest tip de saltea ajuta oamenii sa se odihneasca mult mai bine, sa aiba un somn linistit, imbunatatindu-si astfel calitatea vietii.

Este foarte important sa ne odihnim atunci cand dormim, insa nu orice saltea ne poate permite acest lucru.

Trebuie sa retineti faptul ca o saltea nu trebuie sa fie foarte moale intrucat ea poate afecta coloana vertebrala, cauzand astfel dureri de spate.

In acelasi timp nici una foarte dura nu poate reprezenta o solutie. Desi tine spatele drept ea poate cauza dureri deopotriva.

Varianta optima este intotdeauna cea de mijloc, insa pentru saltele este nevoie de o tehnologie aparte care sa poata crea aceste saltele cu memorie care sustin corpul uman, putand fi modificate dupa gustul fiecarei persoane.

Exista saltele confectionate din doua parti, una fiind mai usoara decat cealalta, ambele parti avand la baza spuma de memorie.

Pentru un somn mai bun specialistii recomanda saltele antialergice. In general aceste tipuri de saltele sunt cele din memorie intrucat ele sunt confectionate din materiale artificiale, materiale care nu reprezinta mediul in care se invart acarienii.

In acelasi timp aceste tipuri de saltele sunt ideale pentru cei mici intrucat pielea lor este sensibila si predispusa la alergii.

Cu toate acestea orice saltea ar trebui sa fie vanduta la pachet cu o husa detasabila care in mod normal se scoate pentru spalarea si curatarea saptamanala sau lunara, in functie de cum se obisnuieste in fiecare familie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#saltea spuma memorie, #saltea noua, #tipuri saltele dormit , #Stiri Viata sanatoasa