Nutritie cu Nela Pricop: Mananci sanatos si faci sport, dar nu slabesti, ba chiar te ingrasi. Cum e posibil?

Marti, 27 Decembrie 2016, ora 08:57
4532 citiri
Nutritie cu Nela Pricop: Mananci sanatos si faci sport, dar nu slabesti, ba chiar te ingrasi. Cum e posibil?
Foto: Facebook/Cabinet de psiho-nutritie Nela Pricop

Observ cu mare placere in ultimul timp tot mai multi oameni atenti la stilul lor de viata, oameni care fac sport, mananca corect si sunt intr-un echilibru minte-corp, au grija de sanatatea lor.

Stim cu totii ca pentru a pierde cateva kilograme e bine sa mancam cat mai simplu si cat mai corect. Mai stim si ca sportul ajuta destul de mult si, bineinteles, mai cunoastem o mie de artificii care ar putea ajuta. Ce se intampla totusi cand mergi la sala de ceva vreme, mananci mai atent si mai putin ca inainte si totusi te ingrasi, in loc sa slabesti?

Nutritie pe paine cu Nela Pricop: Cu ce combini cartoful ca sa nu te ingrasi?

Asa cum bine stiti, suntem diferiti si fiecare organism reactioneza altfel atat la alimentatie, cat si la exercitiile fizice. Si da, e posibil sa luati in greutate, explica pentru Ziare.com nutritionistul Nela Pricop.

Daca ati ales sa faceti aceasta schimbare in viata dumneavoastra (sa mancati sanatos si sa faceti sport), nu uitati sa va faceti o evaluare a ...citeste mai departe despre "Nutritie cu Nela Pricop: Mananci sanatos si faci sport, dar nu slabesti, ba chiar te ingrasi. Cum e posibil?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mergi la sala si te ingrasi, #sport ingrasare, #sport crestere masa musculara, #masa musculara grasime kilograme, #cauza ingrasare sport , #Stiri Viata sanatoasa