E timpul sa dai burta jos! 4 reguli simple, cu efect rapid

Marti, 11 Octombrie 2016, ora 06:53
1831 citiri
E timpul sa dai burta jos! 4 reguli simple, cu efect rapid
Foto: Arhiva personala/Dani Grigore

Pentru a incepe sa dai burta jos nu este nevoie de programe de slabit sofisticate, de aparate performante sau de tratamente scumpe.

Pentru inceput, tot ceea ce trebuie sa faci este sa schimbi cateva aspecte din comportamentul tau alimentar, explica pentru Ziare.com antrenorul Dani Grigore. Astfel, poti incepe sa dai burta jos urmand unul sau toate cele patru sfaturi enumerate mai jos. Important este sa incepi.

1. Redu cantitatea de carbohidrati

Noi romanii, avem prostul obicei de a consuma multa paine la masa. Iar de cele mai multe ori, aceasta este paine alba, cea mai daunatoare de pe piata.

Nenumarate studii arata ca dietele bazate pe un aport minim de carbohidrati dau rezultate mai bune decat cele bazate pe un aport redus de grasimi.

In plus, daca reduci carbohidratii, reduci de asemenea si cantitatea de apa din organism. Iar efectele acestei reduceri sunt imediat vizibile.

Poti face acest prim pas foarte usor, prin a reduce cantitatea de carbohidrati rafinati ...citeste mai departe despre "E timpul sa dai burta jos! 4 reguli simple, cu efect rapid" pe Ziare.com

#Cum dai burta jos, #fitness burta, #sport slabit burta, #alimentatie burta, #dieta grasime abdomen, #reguli dieta slabire, #antrenor fitness Dani Grigore , #Stiri Viata sanatoasa