Doctor Cristina Obreja, ambassador al stomatologiei biologice laser

Luni, 01 August 2022, ora 15:45
704 citiri
Doctor Cristina Obreja, ambassador al stomatologiei biologice laser
FOTO: lifedentalspa.ro

Pe 26 iulie, Sănătatea, Frumuseţea şi Grija s-au întâlnit sub acelaşi acoperiş!

Gala anuală care celebrează reuşitele din domenii-cheie ale stării noastre de bine, Health, Beauty & Lifestyle, şi-a desemnat câştigătorii la Castelul de la marginea Capitalei. În mijlocul verii, la Royal Palace Ballroom, au fost premiate brand-uri de top şi personalităţi cu poveşti fascinante, care au devenit un etalon printre cei care caută produse şi servicii de calitate. Cristina Obreja a fost premiată, în cadrul Galei Health, Beauty and Lifestyle, cu titlul de AMBASADOR AL STOMATOLOGIEI BIOLOGICE LASER.

Știm că procedurile minim invazive au cucerit domeniul esteticii. Dar posibil nu știați faptul că și stomatologia poate fi minim invazivă. Cristina Obreja este medicul dentist cu viziune, care a pus bazele stomatologiei biologice în România și care tratează cauzele, nu doar simptomele, prin intermediul ultratehnologiei viitorului: laserul dentar. Se întâmplă în cadrul lanțului de clinici stomatologice pe care le-a fondat, Life Dental Spa, acolo unde stomatologia viitorului este adusă în prezent. Ce înseamnă asta? Că ne putem lua adio de la teamă, durere și de la lungile perioade de recuperare după diverse proceduri dentare. Life Dental Spa, care funcționează și în regim de franciză, a devenit afacerea la cheie din România cu cea mai mare marjă de profit.

“Împreună vreau să schimbăm paradigma în stomatologia românească, să înțelegem că se poate și o stomatologie fără durere, minim invazivă, bazată pe concepte biologice… O stomatologie care pune în centrul atenției pacientul!”, Dr. Cristina Obreja.

Cristina Obreja, medicul care a pus bazele stomatologiei biologice în România a dezvoltat un protocol holistic de tratament cu laser al parodontozei. Viziunea clinicilor de stomatologie biologică Life Dental Spa a fost mereu crearea unui spațiu unde oamenii găsesc vindecare și li se redă frumusețea din interior, spre exterior. Abilitățile sale ca medic nu vin doar din aplicarea celor învățate în anii de școală, ci din faptul că dincolo de tratamentele convenționale, Dr. Cristina Obreja a căutat să aducă pacienților săi o altfel de abordare a sănătății.

Stomatologia biologică urmărește realizarea de tratamente minim-invazive, cu materiale înalt biocompatibile și ultratehnologie prietenoasă cu organismul uman. Ea se adresează nu doar simptomelor, ci și cauzelor afecțiunilor, pe care le identifică și le elimină. Departe de a se limita la un tratament dentar local, așa cum se întâmplă în medicina dentară clasică, la clinica Life Dental Spa, stomatologia holistică vizează identificarea și înlăturarea cauzelor reale ale problemelor dentare, care, de obicei, rezidă în obiceiurile alimentare și de igienă.

“Stomatologia biologică tratează oameni, nu doar dinți”, spune Dr. Cristina Obreja.

#Doctor Cristina Obreja, #stomatologie biologica laser, #stomatologie , #Stiri Viata sanatoasa