Descoperă soluțiile profesionale pentru igienizare și protecție

Miercuri, 27 Octombrie 2021, ora 15:11
577 citiri
Descoperă soluțiile profesionale pentru igienizare și protecție
echipamente protectie medicala FOTO: freepik.com

Atenția sporită orientată asupra măsurilor de igienă și protecție, poate reprezenta primul pas spre păstrarea sănătății în cele mai bune condiții. Indiferent de mediul de lucru sau de desfășurare a activității, este esențial să avem în vedere o serie de produse și măsuri, care să ne protejeze de viruși și microbi. În funcție de spațiul în care vor fi folosite, este important să fie luate în calcul produse și soluții atât pentru uzul casnic, cât și pentru cel profesional sau medical.

Echipamente igienice pentru protecție

Esențiale pentru spațiile medicale și nu numai, echipamentele de protecție sunt utilizate în spitale, cabinete stomatologice, centre medicale, de examinare sau laborator, dar și în salonele de înfrumusețare și SPA. Echipamentele de protecție sunt realizate din materiale rezistente, și au scopul principial de a ține factorii externi, viruși și bacterii, la distanță. Echipamentele sunt variate, în funcție de necesități: acoperitori pentru încălțăminte, acoperitori/bonete pentru păr, halate medicale și combinezoane de protecție de unică folosință.

Produse profesionale de protectie împotriva COVID

Special create pentru a asigura protecție și siguranță în lupta împotriva COVID, produsele de protecție sunt echipamente performante, igienice și de dezinfectare. Acestea sunt ideale pentru utilizarea în spații extrem de variate: spitale, școli, aeroporturi, insituții de stat, mall-uri și centre comerciale, clădiri de birouri, hypermarket-uri, săli de așteptare, saloane de înfrumusețare, fabrici și multe alte tipuri de spatii. Gama variată de astfel de produse include: băncuțe pentru distanțare socială, nebulizatoare pentru dezinfecția spațiilor, sisteme ultrasonice pentru dezinfecția coșurilor de cumpărături, sisteme ultrasonice pentru dezinfecția bagajelor și coșuri de gunoi pentru colectarea mănușilor și a măștilor.

Mănuși pentru protecție și examinare

Mănușile din latex sau mănușile din nitril, în funcție de preferințe sau necesitate, sunt folosite în domenii diverse, de la domenii medicale, centre de înfrumusețare și SPA, până la supermarket-uri și domenii industriale. Disponibile într-o gamă variată: manuși latex, mănuși nitril, mănuși pudrate sau nepudrate, mănuși bactericide sau mănuși medicale, mănușile pentru protecție și examinare sunt echipamente profesionale care asigură o igienă mai bună și protejează mâinile și suprafețele care urmează sa fie atinse.

Măști de protecție

Masca de protecție stă la baza prevenirii îmbolnăvirii, protejează și oferă siguranță, atât în mediul de lucru, cât și la cumpărărturi sau în spațiile foarte aglomerate. Masca de protecție medicală (sau chirurgicală) este un dispozitiv medical care acoperă gura, nasul și bărbia, formând o barieră care limitează transmiterea virușilor și a microbilor de la o persoană la alta.

Covorase profesionale dezinfectante

Pentru a nu lăsa microbii și virușii să patrundă în spațiile în care ne desfășurăm activitatea și cu atât mai puțin, în unitățile medicale, sanitare, de învățământ sau alimentare, este esențial să se monteze covorașe profesionale dezinfectante la intrarea în aceste spații. Astfel, este asigurată o barieră de protecție eficientă împotriva virușilor și a microbilor.

Dezinfectanti profesionali pentru suprafețe și echipamente

Produsele sunt ideale pentru dezinfectarea spațiile din domeniul medical, pentru dezinfecția suprafețelor, a pereților și pavajelor, a aparaturii medicale și a mobilierului, dar și în alte domenii, precum pentru echipamentelor și a aparatelor de bucătărie, pentru dezinfectarea mobilierului în școli și grădinițe, saloane de înfrumusețare și multe alte domenii.

#echipamente, #echipamente protectie medicala , #Stiri Viata sanatoasa