Cum sa iti antrenezi tot corpul in doar 10 minute

Joi, 09 Iunie 2016, ora 11:15
962 citiri
Cum sa iti antrenezi tot corpul in doar 10 minute
Foto: Serban Blebea

Stim cat de dificil este sa gasesti timp sa te antrenezi. De aceea, ti-am pregatit un antrenament de doar zece minute, care te ajuta sa arzi calorii si sa iti tonifici intregul corp.

In acest articol, te voi invata cum sa pui cap la cap cateva exercitii eficiente pentru a le transforma intr-un circuit care iti lucreaza intregul corp. Uite cum sa combini exercitiile ca sa arzi grasime in zece minute de antrenament:

Alege 5 exercitii si executa 30 de secunde din fiecare exercitiu, fara pauza intre ele. Dupa ce ai terminat o serie din fiecare exercitiu, odihneste-te 30 de secunde si apoi repeta circuitul de inca trei ori.

Haide sa iti arat ce exercitii poti sa alegi pentru ca antrenamentul sa fie super-eficient si sa iti lucrezi tot corpul:

1. Flotari

Asaza-te in pozitie de flotare (pe varfuri sau genunchi). Coboara intregul corp catre sol, indoind coatele. Tine corpul drept si mentine abdomenul incordat. De indata ce pieptul atinge solul, indreapta bratele pana revii la ...citeste mai departe despre "Cum sa iti antrenezi tot corpul in doar 10 minute" pe Ziare.com

#Antrenament circut in 10 minute, #antrenament zece minute, #antrenament circuit , #Stiri Viata sanatoasa