Ce sport faci in anotimpul gripei? Ce tip de miscare poti face si daca esti racit

Vineri, 11 Noiembrie 2016, ora 10:54
1793 citiri
Ce sport faci in anotimpul gripei? Ce tip de miscare poti face si daca esti racit
Foto: Arhiva personala/Dani Grigore

Odata cu sosirea anotimpului rece, chiar daca nu a inceput iarna, multi dintre noi incep sa raceasca. Cauzele unei raceli sunt diferite. Poti raci pentru ca te-a prins ploaia sau pur si simplu de la colegul de munca.

Indiferent care este cauza racelii, doua lucruri sunt clare: va dura cateva zile si iti va scadea nivelul energiei si al rezistentei fizice. Pur si simplu, te vei simti mai obosit.

Cu toate aceastea, multe persoane vor sa mearga la sala si sa faca miscare chiar si atunci cand sunt racite.

Pentru inceput, odata ce raceala s-a instalat, iti vor scadea forta si nivelul energiei. Astfel, rezistenta si toleranta ta la efort vor fi minime. In plus, din cauza racelii, e posibil sa nu te poti odihni corespunzator. Deci, indiferent ce incerci sa faci, pe durata racelii te vei simti slabit, lipsit de vlaga si fara chef.

Ce tipuri de miscare trebuie evitate daca esti racit

Daca vrei si trebuie sa faci miscare pe durata racelii, trebuie sa eviti tipurile de exercitii ce ...citeste mai departe despre "Ce sport faci in anotimpul gripei? Ce tip de miscare poti face si daca esti racit" pe Ziare.com

#Ce sport faci cand esti racit, #sport iarna idei, #sport raceala sfaturi, #antrenor fitness Dani Grigore , #Stiri Viata sanatoasa