Ce risti daca locuiesti la peste 20 de minute distanta fata de locul de munca

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 10:25
1098 citiri
Ce risti daca locuiesti la peste 20 de minute distanta fata de locul de munca

Locuiesti departe de locul de munca si tot timpul esti obosit? Tocmai deplasarea catre birou ar putea fi cauza. Un nou studiu arata ca exista o legatura destul de mare intre naveta si epuizare.

Cercetatorii care l-au realizat au ajuns la concluzia ca doar 20 de minute petrecute in drumul catre munca pot fi atat de stresante, incat pot provoca epuizare profesionala, cunoscuta drept sindromul Burnout si cinism, arata Daily Mail.

Acest lucru poate duce catre epuizare fizica sau emotionala, o senzatie de neplacere fata de locul de munca si chiar ii poate face pe unii oameni sa isi paraseasca jobul.

Oamenii de stiinta sustin ca riscul de epuizare depinde de distanta parcursa catre birou, de mijlocul de transport (masina, tren, autobuz sau bicicleta), dar si de locul in care se afla slujba, intr-o zona rurala sau urbana.

Astfel, oamenii care calatoresc cu masina intr-un oras mai mare sunt mai stresati, in timp ce cei ...citeste mai departe despre "Ce risti daca locuiesti la peste 20 de minute distanta fata de locul de munca" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#loc munca distanta stres, #loc munca naveta sanatate, #loc munca naveta stres , #Stiri Viata sanatoasa