Ce inseamna painea din faina graham

Luni, 18 Aprilie 2016, ora 09:30
4887 citiri
Ce inseamna painea din faina graham
Foto: Facebook / Painea Sylvester Graham

Daca te numeri si tu printre cei care aleg sa puna pe masa o paine cu adevarat sanatoasa, dar si gustoasa, cu siguranta ai incercat deja painea graham, o paine 100% naturala, fara E-uri si fara conservanti si o foarte buna sursa de fibre.

In orice caz, e imposibil sa nu fi auzit de ea - reteta vine de pe la 1800 si este opera americanului Sylvester Graham, cel care a inventat faina, painea si biscuitii care ii poarta numele si in ziua de astazi.

Graham a ramas in istorie pentru ca a incercat sa-i invete pe americani sa manance sanatos, iar invataturile sale in materie de alimentatie sunt de actualitate si in ziua de astazi - poate mai mult decat oricand.

Painea care a facut istorie

Incercand sa stabileasca directiile unei alimentatii sanatoase, in 1829, Sylvester Graham a enuntat principiile unei diete vegetariene, iar pentru aceasta a fost nevoit sa inventeze si o paine corespunzatoare, care sa-si justifice pe deplin prezenta printre bucatele de pe masa, nu doar sa umple ...citeste mai departe despre "Ce inseamna painea din faina graham" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#paine graham faina graham, #graham faina integrala, #beneficii graham dieta , #Stiri Viata sanatoasa