Ce boli pot fi tratate prin bioenergie si unde nu da rezultat - Interviu

Duminica, 12 Iunie 2016, ora 08:32
3142 citiri
Ce boli pot fi tratate prin bioenergie si unde nu da rezultat - Interviu
Foto: Facebook/Anamaria Facalet

In Romania, si poate nu doar aici, bioenergia si bioenergoterapia sunt putin spre deloc intelese. Un om cu astfel de calitati este privit adesea ca un sarlatan. Dar uscaturi exista peste tot si poate nu ar trebui sa generalizam.

Fiecare om e liber sa aleaga. Iar daca alegi sa te tratezi la un bioenergoterapeut, Anamaria Facalet, care profeseaza in acest domeniu, iti spune la ce ar trebui sa te astepti. Aceasta a explicat pentru Ziare.com ce boli pot fi tratate cu ajutorul bioenergiei, dar si asupra caror afectiuni aceasta metoda (fara contraindicatii) nu da rezultate.

Exista oameni care au idei preconcepute legate de bioenergoterapeuti sau bioenergeticieni. De fapt, care e diferenta dintre cei doi si ce inseamna, pe scurt, fiecare?

Bioenergoterapeutul este persoana care are capacitatea de a vindeca bolile prin utilizarea profesionista si experimentata a calitatilor bioenergetice de care dispune, iar bioenergeticianul este cel care dispune de proprietati ...citeste mai departe despre "Ce boli pot fi tratate prin bioenergie si unde nu da rezultat - Interviu" pe Ziare.com

#bionergetician boli, #bioenergoterapeut vindecare boli, #bioenergie mituri, #Anamaria Facalet bioenergetician, #bioenergie tratament medicamente , #Stiri Viata sanatoasa