Cat e sanatos sa slabesti lunar si care sunt adevaratele efecte ale dietelor celebre Interviu

Joi, 21 Iulie 2016, ora 08:09
999 citiri
Cat e sanatos sa slabesti lunar si care sunt adevaratele efecte ale dietelor celebre Interviu
Foto: Arhiva personala/Camelia Olteanu

Ai cateva kilograme in plus si esti tentat sa incerci sa tii o dieta? Ai vrea insa sa nu te joci cu sanatatea ta si sa urmezi un plan in deplina cunostinta de cauza si fara sa existe efecte secundare, fiind convins ca ulterior nu va aparea binecunoscutul efect yo-yo?

Am stat de vorba cu nutritionistul Camelia Olteanu, pentru a afla daca aceste lucruri sunt posibile. Asa am aflat ca nu exista dieta in urma careia sa nu apara efectul de yo-yo, dar ca se poate slabi respectand cateva reguli. Una dintre acestea este sa nu amestecam la aceeasi masa glucidele cu lipidele si proteinele.

Nutritionistul a explicat intr-un interviu acordat Ziare.com care sunt celelalte pericole ce pot aparea in urma unei diete retrictive, dar si ce se intampla in organism atunci cand slabim sanatos 10 - 15 kilograme.

Exista oameni care au observat pe propria piele efectul de yo-yo, dupa dieta. Exista vreun regim de slabire in urma caruia sa nu apara?

Oamenii trebuie sa inteleaga ca fiecare dieta ...citeste mai departe despre "Cat e sanatos sa slabesti lunar si care sunt adevaratele efecte ale dietelor celebre Interviu" pe Ziare.com

#efecte dieta Dukan, #efecte dieta Atkins, #dieta supra varza efecte, #diete restrictive efect sanatate, #slabire sanatoasa nutritionist, #slabire efect piele, #slabire analize imbunatatite , #Stiri Viata sanatoasa