Bicicleta, mijloc de transport pentru oamenii de afaceri

Joi, 04 Iulie 2013, ora 17:25
1878 citiri
Bicicleta, mijloc de transport pentru oamenii de afaceri

Desi in alte tari a utiliza bicicleta ca mijloc de transport la birou sau la intalnirile de afaceri, este un lucru obisnuit, in Romania, aceasta nu este deloc asociata cu tinuta business. Astfel, peste 200 de oameni de afaceri vor incerca joi, 11 iulie, sa schimbe mentalitatea bucurestenilor, defiland in costum pentru a promova acest mijloc de transport.

Evenimentul face parte din proiectul Business pe Bicicleta, initiat de organizatia Junior Chambers International Bucuresti, care doreste sa arate ca acest mijloc de transport pe doua roti este potrivit inclusiv oamenilor de afaceri.

Participanti la evenimentele Business pe Bicicleta sunt si lideri din mediul business, care, prin exemplul lor, pot aduce o schimbare si pot influenta deciziile legate de imbunatatirea conditiilor pentru biciclisti, in companiile din care fac parte.

Cei care doresc sa participe la defilare, sunt asteptati, incepand cu ora 8:30 AM, la Monumentul Crucea Secolului de pe Bulevardul Aviatorilor. Defilarea va incepe la ora 9:00 AM, pe traseul: Bulevardul Aviatorilor (monumentul Crucea Secolului) - Piata Charles de Gaulle - Arcul de Triumf - Soseaua Kiseleff - Muzeul Taranului Roman.

Evenimentul va continua cu o conferinta si networking la Clubul Taranului. Vor vorbi despre utilizarea bicicletei ca mijloc de transport, invitatii:Raluca Fiser- Presedinte Green Revolution,Marian Dusan- CEO Editura Evenimentul si Capital,Ariel Constantinof- Fondator al firmei de curierat pe bicicleta Tribul si organizatia Bate Saua.

Participantii pot veni cu bicicleta proprie la eveniment sau pot inchiria una de la organizatori. Cei care doresc sa participe, se pot inscrie pe site-ul proiectului: www.businesspebicicleta.ro.

Persoanele care nu detin o bicicleta pot specifica acest lucru in formularul de inscriere de pe site si li se va rezerva o bicicleta, gratuit, prin suportul partenerilor proiectului: Green Revolution si Bate Saua.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Business pe Bicicleta, #bicicleta oameni afaceri, #transport bicicleta business, #promovare mers bicicleta , #Stiri Viata sanatoasa