Astazi e cea mai deprimanta zi din an. Cum a aparut "Blue Monday"

Luni, 15 Ianuarie 2018, ora 11:02
1859 citiri
Astazi e cea mai deprimanta zi din an. Cum a aparut "Blue Monday"
Foto: WebMD

A treia zi de luni din ianuarie marcheaza cea mai deprimanta zi din an.

"Blue Monday", aparuta pentru prima oara in 2005, a fost ideea unei companii de PR, care a luat in calcul mai multi factori ce pot strica ziua unei persoane.

Potrivit The Sun, "calculele" pentru cea mai deprimanta zi din an se fac in functie de urmatorii factori: vreme, datorii, zilele care au trecut de la Craciun, rezolutiile de Anul Nou (care nu s-au indeplinit), lipsa de motivatie si energie, terminarea concediului si intoarcerea la munca.

Desi nu era in plan acest lucru, "Blue Monday" a devenit o traditie si are loc in fiecare an, in ianuarie, in a treia zi de luni. Aceasta poate varia totusi, fie in a doua sau a patra zi de luni a lunii.

Specialistii spun insa ca nu exista o baza stiintifica pentru acest concept.

De asemenea, in cazul in care lumea se intristeaza cu adevarat, acestia recomanda exercitii fizice sau inceperea unei activitati pe care ti-ai dorit sa o faci din totdeauna.

Timpul petrecut cu familia sau prietenii va ajuta si el la combaterea tristetii.

Afla cum sa te simti mai bine in aceasta zi deprimanta si care e cea mai deprimanta zi a saptamanii... citeste mai departe despre "Astazi e cea mai deprimanta zi din an. Cum a aparut "Blue Monday"" pe Ziare.com

#Lunea Albastra, #cea mai trista zi din an, #Blue Monday, #cea mai deprimanta zi din an, #depresie luni 2018 , #Stiri Viata sanatoasa