Stres si astenie - remedii naturale

Vineri, 19 Septembrie 2014, ora 08:00
1643 citiri
Stres si astenie - remedii naturale

Homeogenezica considera ca orice entitate din univers are doua aspecte: starea si miscarea. Fiecare dintre acestea pot avea intre una si maxim patru fatete: starea - integralitate, integrare, integritate si/sau intregire, miscarea - conceptie, munca, odihna si/sau joc.

Putem afirma ca orice chestie in viata le are pe toate opt in proportii diferite specifice fiecarei specii si fiecarui individ in parte.

Toate acestea se afla intr-o proportie dinamica cu variatii ciclice si de context. Atunci cand cineva intervine prin conduita sa in aceasta curgere si incearca sau mai grav pentru el mai si reuseste sa abata proportiile de la bunul mers natural devine stresat si astenic.

Stresat pentru ca tot infranad si refuzand sa - ti asculti emotiile, psihicul devine agitat si irascibil si de aici mai este un pas pana la consecinte psihosomatice cum sunt gastrita, raceala, insomnia, nevroza obsesiv - compulsiva sau mai grav paranoia, delirul etc.

Astenic pentru ca tot fortand organismul sa sara peste activitatea fireasca suprasoliciti propriile organe, ca de exemplu ficatul si rinichii si pe urma nu intelegi de ce te doare capul, ai variatii de tensiune, te simti uneori intoxicat si alteori sau aproape zilnic iti este tot mai greu sa te ridici dimineata din pat.

Pana cand are posibilitatea si hotararea de a-si desfasura activitatea cu respectul fata de propria biologie, orice persoana are la indemana doua remedii naturale fara efecte adverse si secundare:

- Homeosistemic care prin interventia la nivel celular si organic dizolva consecintele asteniei si elimina oboseala, si

- Homeoemotional care prin echilibrarea substratului emotional - afectiv dizolva stresul si sterge consecintele psihosomatice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#remedii naturale stres, #remedii naturale astenie , #Remedii naturale