Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Stilul de viata sanatos, noul model de business profitabil?

Stilul de viata sanatos, noul model de business profitabil?


Romanii acorda din ce in ce mai multa importanta stilului de viata sanatos si sunt tot mai preocupati de reducerea facturilor de apa si electricitate, potrivit unui studiu realizat de Unilver. Jarek Malinowski, CEO Unilever South Central Europe, crede ca sustenabilitatea este singurul model de business acceptabil in viitor.

"La Unilever, credem ca singurul model de business acceptabil in viitorul apropiat este cel bazat pe sustenabilitate. Sondajul efectuat recent in randul consumatorilor romani arata ca acestia sunt tot mai preocupati de adoptarea unui stil de viata mai sanatos, de reducerea facturilor de apa si electricitate, intr-un cuvant - de sustenabilitate", a declarat Jarek Malinowski, CEO Unilever South Central Europe.

Sondajul efectuat in randul consumatorilor romani arata ca acestia considera ca cele mai importante caracteristici ale produselor sustenabile sunt, in ordine, diminuarea consumului casnic de apa si energie (32,56%), existenta unui ambalaj reciclabil (27,99%), procurarea materiilor prime din surse sustenabile (21,58%).

Acelasi sondaj a mai aratat ca, in privinta activitatilor care au cel mai mare impact negativ asupra mediului, 51,65% dintre respondenti considera ca transportul este cel mai poluant, 41,13% au numit industria si numai 5,19% consumul casnic.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2975 ori