Vrei sa slabesti? Ia-ti un asistent personal

Sambata, 04 Februarie 2012, ora 00:00
4975 citiri
Vrei sa slabesti? Ia-ti un asistent personal
Instructor personal de fitness

Un plan ambitos de slabire include, in mod sigur, si un asistent personal de fitness. Acesta te va ajuta sa nu te dai batut, sa faci exercitiile corect si sa nu te accidentezi.

Majoritatea salilor de sport care se respecta au inclus in tarifele abonamentelor si un "personal trainer", insa poti angaja chiar tu un asistent care sa se dedice total tie.

Preturile acestor servicii sunt in jur de 100 de euro pe luna, bani pentru care trainerul te va insoti de patru ori pe saptamana la sala de fitness. La acest tarif se adauga si abonamentul instructorului la sala respectiva.

De ce ai nevoie de un instructor personal?

"Ai nevoie de un antrenor personal pentru un program de exercitii adaptat nevoilor tale, dar si a te asigura ca vei avea permanent pe cineva care sa te motiveze sa continui sa faci sport, antrenorul personal este solutia cea mai potrivit", explica Iulian Dinu, instructor personal de fitness.

Mai exact, cu un personal trainer vei fi mai eficient, vei lucra in siguranta, nu iti vei periclita sanatatea si vei fi mai motivat.

"Un antrenor profesionist de fitness nu se limiteaza numai la a te indruma in timpul programului de exercitii fizice, avand si rol de sustinere psihologica, incurajare si motivatie atunci cand te simti descurajata sau ai impresia ca nu progresezi", mai spune Dinu.

In plus, programele de fitness nu sunt universal valabile, asa ca instructorul iti va croi un set de exercitii in functie de starea de sanatate, inaltime, greutate si obiectivele pe care ti le-ai propus.

La Berry Fitness Spa, spre exemplu, o ora de fitness cu un personal trainer costa 70 de lei, pret ce include si o sedinta de sauna. Un abonament lunar nelimitat la sala de fitness in care sunt incluse doua sedine cu un antrenor personal costa 240 de lei.

Daca doresti ca asistentul sa fie alaturi de tine doar la exercitiile cardio, poti opta pentru un abonament lunar nelimitat in valoare de 510 lei, sau un abonament cu 12 sedinte incluse, la pretul de 370 de lei.

#instructor personal fitness, #personal trainer, #asistent fitness pret, #tarife sali fitness , #Exercitii fizice