Sporturi relaxante: Thai Chi, exercitii pentru mintea si corpul tau

Sambata, 21 Aprilie 2012, ora 00:00
4144 citiri
Sporturi relaxante: Thai Chi, exercitii pentru mintea si corpul tau

Invata sa te relaxezi in timp ce faci miscare, chiar daca ideea de relaxare si miscare in acelasi timp ar putea parea un paradox. Cursurile de Thai Chi Cuan sunt acum la indemana ta, ca o arta martiala "interna".

Thai Chi Chuan este o practica energetica dinamica insotita de miscari lente si circulare prin care vei dovedi ca poti avea si tu un corp flexibil, plin de energie. Thai Chi contribuie la vindecarea coloanei vertebrale, atunci cand ai astfel de probleme si iti relaxeaza musculatura.

Poti practica acest antrenament daca ai un nivel normal de conditie fizica si nu este nevoie sa ai o flexibilitate iesita din comun sau o forta musculara deosebita.

Cel mai interesant efect al acestei practici este faptul iti echilibreaza activitatea emisferelor cerebrale, spun specialistii EdenSpa, centru in care poti practica astfel de arte martiale cu instructor specializat.

Potrivit acestora, Thai Chi poate fi practicat si individual la inceput, insa faptul ca sunt implicate ambele emisfere face antrenamentul mult mai complex intr-un anumit punct, in care vei avea nevoie de un instructor.

Cum decurge un antrenament de Thai Chi Chuan?

Instructorul iti arata miscarile, le explica pe fiecare in parte si apoi face o demonstratie scurta in fata ta. Apoi, esti indemnat sa repeti miscarile.

Specialistii recunosc ca acest mod de a lucra cu mintea si corpul este derutant in prima faza, dar te sigura ca poti invata foarte repede tehnicile si vei reusi sa ai miscari pline de gratie si forta, in acelasi timp.

#cursuri Thai Chi, #sporturi relaxante, #cursuri EdenSpa , #Exercitii fizice