Mentine-te in forma! Mergi la piscina!

Sambata, 11 Februarie 2012, ora 00:00
5434 citiri
Mentine-te in forma! Mergi la piscina!

Inotul este o activitate relaxanta, care te ajuta sa te mentii in forma si sa te deconectezi de presiunea activitatilor tale de zi cu zi. O sedinta de inot pe saptamana, impreuna cu prietenii tai, va avea efecte miraculoase asupra fizicului si psihicului tau.

Bazinul omplic Lia Manoliu, Floreasca sau clubul Alexandreea sunt doar cateva dintre cluburile din Bucuresti in care poti inota si pe timp de iarna.

Beneficiile inotului asupra sanatatii

Inotul regulat reduce riscul de a face boli cardio-vasculare, scade tensiunea arteriala si amelioareaza circulatia sangelui.

In plus, inotul presupune utilizarea a numeroase grupe de muschi, iar prin inot tonusul lor este ameliorat, ceea ce are efecte pozitive asupra durerii de genunchi, sold sau spate.

Inotul este un sport potrivit pentru a mentine elasticitatea articulatiilor si reduce riscul de osteoartrita.

Nu trebuie neglijate nici efectele asupra psihicului, inotul putand fi un hobby placut, care va relaxeaza si combate strescul acumulat in organism.Efortul fizic realizat in timp ce inotati reduce anxietatea si amelioreaza echilibrul psihologic.

Unde poti merge sa inoti in Bucuresti

Daca vrei sa mergi la inot in Bucuresti, poti opta pentru Bazinul omplic Lia Manoliu, unde exista bazin acoperit pentru iarna, iar tariful pentru 12 sedinte este de 210 lei.

De asemenea, Bazinul olimpic Floreasca detine un bazin acoperit, unde poti inota si pe timp de iarna si unde platesti doar 150 de lei pentru 12 intrari.

Daca vrei sa eviti aglomeratia de la aceste bazine de inot, poti opta pentru piscina unor cluburi de fitness si spa, precum clubul Alexandreea, situat pe bulevardul Basarabia, langa stadionul National Arena.

Si clubul IDM de pe Splaiul Independentei beneficiaza de un bazin semiolimpic, acoperit, unde pretul este de 12 lei/ora, insa accesul este permis numai membrilor clubului, dupa plata semestriala.

#inot piscina, #bazine acoperite Bucuresti, #inot sanatate , #Exercitii fizice