Slabit rapid? Se poate! De ce trebuie sa tii cont si ce sa faci pentru a te mentine in forma

Luni, 24 Mai 2021, ora 13:02
1668 citiri
Slabit rapid? Se poate! De ce trebuie sa tii cont si ce sa faci pentru a te mentine in forma
slabit rapid FOTO: pexels.com

Multe persoane asociaza procesul de slabit rapid cu efectul yo-yo. Si pe buna dreptate! Efectul yo-yo apare in momentul in care o persoana tine o dieta ca apoi, sa revina la alimentatia care a dus la acumularea kilogramelor in plus.

In schimb, daca o persoana apeleaza la un program de slabit rapid, apoi urmeaza o dieta sanatoasa si renunta la toate obiceiurile alimentare nocive, va reusi sa-si mentina silueta pentru tot restul vietii.

Program de slabit rapid. Cum il alegi

Cand alegi un program de slabit rapid trebuie sa te asiguri ca este vorba despre un program adecvat nevoilor tale, dar care, in acelasi timp, sa fie sanatos si nutritiv.

Pentru a slabi rapid si a te mentine in forma si dupa terminarea dietei trebuie sa renunti complet la zahar, grasimi si sa reduci consumul de sare. De asemenea, regimul trebuie sa se axeze pe alimente sanatoase, multe legume, fructe si proteine animale si vegetale.

Organismul are nevoie de proteine pentru a-si mentine masa musculara. In cazul in care o persoana nu consuma proteine, aceasta va pierde din masa musculara si nu din depozitele de grasimi.

Un alt lucru esential care te ajuta sa slabesti rapid si sa te mentii in forma dupa terminarea dietei, dar care iti va oferi si o stare generala de bine, este consumul de apa plata. Este esential sa bei cel putin 2,5-3 litri de apa pe zi. Aici nu intra ceaiurile, cafeaua sau alte lichide consumate in timpul zilei.

Slabit rapid: suplimentele care te ajuta sa elimini grasimea si sa te mentii in forma

Suplimentele alimentare, pe baza de plante sunt excelente pentru a completa dieta. Desi sunt blamate de multe persoane, suplimentele naturale, din plante, nu au efecte adverse (cu conditia sa nu ai alergie la ingredientele active) si nu induc stari de rau.

Un astfel de supliment este Lipovon. Acesta este fabricat in intregime din produse naturale, combinatia de plante ducand la suprimarea apetitului si la arderea grasimii corporale.

Principalele sale ingrediente active sunt Hudia si Garcinia Cambodia. Aceste ingrediente garanteaza rezultate excelente in pierderea in greutate si au un efect rapid, care poate fi observat in doar cateva saptamani.

Este suficient sa iei o capsula pe zi, dimineata, pe stomacul gol, inainte de micul dejun. Aceasta va declansa si va imbunatati metabolismul de pana la sapte ori. In acest fel organismul va consuma usor si rapid depunerile de grasimi acumulate in corp. In plus, extractul de Hoodia Gordonii reduce apetitul, iar extractul de Garciniq Cambogia este un mijloc unic si bine cunoscut pentru accelerarea metabolismului.

Mai poti apela si la alte suplimente precum:

Ceai pentru slabit rapid

Ceaiurile pentru slabit pot fi consumate cu incredere in timpul dietei. Ai grija insa la ingredientele acestora. Daca pe eticheta scrie ca acestea contin ceai verde sau negru este indicat sa renunti la cafea. Atat ceaiul verde cat si ceaiul negru contin cantitati mari de cofeina. Prin urmare, in combinatie cu o ceasca de cafea pot duce la crestere tensiunii, cu atat mai mult in cazul persoanelor cu probleme de tensiune.

Cafea verde

Cafeaua verde este recunoscuta la nivel mondial pentru efectele sale benefice in ceea ce priveste pierderea kilogramelor in plus.

Te intrebi cum functioneaza aceasta? Ei bine, boabele de cafea verde contin cantitati mari de acid clorogenic, o substanta supranumita "arzatorul de grasimi". Acidul clorogenic afecteaza modul in care glucoza este absorbita, scade nivelul acesteia din sange si regleaza metabolismul. Organismul este fortat sa arda grasime pentru a obtine energie printr-un proces numit termogeneza, ceea ce ajuta la eliminarea kilogramelor nedorite. Mai mult, cafeaua verde incetineste timpul de absorbtie al zaharurilor din alimente, mentinand constanta glicemia, ceea ce impiedica aparitia senzatiei de foame.

In plus, cafeaua verde mai contine doua substante esentiale precum cafestolul si kahweol, care ajuta la detoxifierea organismului si care au un puternic efect antioxidant, ajutand la protejarea organismul impotriva distrugerii celulelor si a radicalilor liberi.

Plasturi pentru slabit rapid

Plasturii pentru slabit rapid care contin ingrediente active naturale, pe baza de plante, ajuta in reducerea grasimilor corporale din diverse zone ale corpului. Prin urmare, daca vrei sa pierzi mai rapid in centimetri in zona coapselor sau a mainilor, poti apela la plasturi pentru slabit. Plasturii pentru slabit ajuta la descompunerea celulitei si a depunerilor de grasimi favorizand pierderea in greutate.

La ajutorul suplimentelor alimentare poti apela indiferent ca iti doresti sa pierzi 5 kilograme, 10, sau 30 de kilograme. In plus, dupa procesul de slabire, unele suplimente, cum este lipovon, ceaiul de slabit si cafeaua verde te ajuta sa-ti mentii silueta fara sa depui un effort in acest sens. Desigur, pe langa acestea va trebui sa adopti un stil de viata sanatos si sa renunti definitiv la tentatiile dulci, la grasimi si la alimentele calorice.

#slabit rapid, #duplimente slabit, #dieta, #lipovon, #diete de slabit , #Diete