Cori Gramescu: Fitness pentru un corp de invidiat

Sambata, 18 Februarie 2012, ora 00:00
5249 citiri
Cori Gramescu: Fitness pentru un corp de invidiat
Foto: Cori Gramescu/ SURSA:TVmania

Cori Gramescu, unul din cele mai mari nume din fitness-ul romanesc, te invata ce trebuie sa faci si cat sa cheltuiesti pentru a avea un corp de invidiat. Laura Cosoi si Dana Rogoz sunt doar cateva dintre vedetele care au cerut de ajutorul antrenoarei de fitness si sunt dovada clara a efectelor cursurilor la centrul Lady Fit.

Poti slabi si iti poti mentine un corp frumos prin ore de group fitness, TaeBO, Capoeira, Essential Fitness, StepAerobic sau ptin tonifiere si tratamente coporale, a explicat Cori Gramescu, intr-un interviu acordat Business24

Ce inseamna brandul Cori Gramescu pe piata romaneasca si ce aduce el nou pentru tinerele care vor sa aiba grija de corpul lor?

Cand spui Cori Gramescu spui Lady Fit. Te gandesti la un loc unde fiecare clienta este tratata cu atentie si i se ofera servicii personalizate de nutritie si antrenament. Suntem o sala foarte client oriented - ne mulam dupa dorintele si posibilitatile fiecareia.

Ce persoane publice ti-au cerut ajutorul pentru frumusetea corporala si sanatatea lor?

Laura Cosoi, Dana Rogoz, Minodora, Geanina Varga, toate au pus in aplicare metodele de fitness Lady Fit.

Cati bani trebuie sa investesti in sport pentru a avea un corp de invidiat?

Trebuie sa investesti in jur de 50 de euro pe luna, daca vrei un antrenament complet si eficient.

Care sunt metodele de fitness indragite de vedetele de la Hollywood? Dar cele indragite de vedetele din Romania?

Din ce in ce mai multa lume practica Pilates, TaeBo si Piloxing. Moda s-a lansat in afara, iar vedetele noastre nu au intarziat sa adopte aceste obiceiuri sanatoase si distractive.

Sunt romancele interesate de aceste tehnici, pe timp de criza?

In Romania nu a scazut interesul romancelor in ceea ce priveste sportul. Ba, din contra, din ce in ce mai multe dintre ele sunt interesate sa adopte un mod de viata sanatos si sa vina regulat la sport.

Unde poti practica astfel de metode in Bucuresti?

Lady Fit ofera ore de group fitness, cardio (TaeBO, Capoeira, Essential Fitness, StepAerobic, etc) sau de tonifiere (ReShape, UltimatePilates, Body Worship, etc), cu greutati mici sau mari (KettleBelle. Fitness Evolution) si tratamente corporale (masaj si impachetari).

Intr-adevar, TaeBO gasesti aproape la orice sala, dar Lady Fit este singura sala din Romania care are certificare legala sa predea cursuri de TaeBo, de la cursurile lui Billy Blanks, din SUA.

Esti o femeie foarte frumoasa si stim ca ai luptat foarte mult cu kilogramele in plus. Care a fost reteta succesului?

Eram intr-un punct in care ma simteam nemultumita de mine si de modul meu de viata. Asadar, am invatat sa mananc sanatos, sa limitez derapajele si sa muncesc in fiecare zi pentru a-mi mentine rezultatele. Cea mai dificila parte intr-un proces de slabire este perioada post-dieta: mentinerea.

Ce presupune o alimentatie sanatoasa din perspectiva ta?

Alimente cat mai naturale si nemodificate genetic. Eu prefer sa cumpar produse de la tarani sau de la ferme din afara orasului, pentru ca sunt mai sanatoase. In principiu, carne slaba, legume la fiecare masa, lactate, orez integral si cereale de ovaz (in cantitati moderate).

Poti slabi 40 de kilograme fara interventii chirurgicale?

Da, poti slabi 40 de kilograme cu dieta, sport si masaj. Dureaza mai mult fara interventii chirurgicale, dar este posibil si este mult mai sanatos. Daca, totusi, sunt lucruri de corectat, se pot face terapii de chirurgie micro-invaziva, precum mezoterapia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cori Gramescu fitness, #cursuri tae bo, #corp de invidiat , #Diete