HeliYoga, o experienta de lux cum nu ai mai trait

Sambata, 29 Aprilie 2017, ora 00:00
7735 citiri
HeliYoga, o experienta de lux cum nu ai mai trait
Foto: Maverick Helicopters

Adeptii unei vieti sanatoase care indragesc cursurile de yoga pot adauga tehgnicilor de concentrare si un strop de extravaganta cu ajutorul unei oferte inedite venite de la Silent Savasana, un club de yoga din Las Vegas.

Practic, poti spune ca mentorii tai iti vor oferi o sedinta de meditatie care sa te ridice la cer de-a dreptul, dupa cum relateaza portalul Extravaganzi.

Odata ajuns in capitala jocurilor de noroc din lumea intreaga nu ai de facut altceva decat sa pui mana pe telefon si sa programezi o sedinta de yoga pe varfurile inaccesibile ale lantului muntos din Fire State Park.

Nu trebuie sa te temi, instructorii tai nu te vor pune sa faci dovada calitatilor de alpinist, ci te vor prelua cu o limuzina de la hotel pentru a te aseza apoi confortabil intr-un elicoper ce te va purta pana pe varful unui munte ce poate fi atins numai pe cale aeriana.

Dupa 20 de minute de zbor prin mirifica Vale a Focului din desertul Nevada vei ajunge la inedita loc in care vei putea sa te purifici spiritual timp de 75 de minute.

Ce-i drept, instructorii tai de yoga iti vor "purifica" si ei contul: intreaga distractie costa 3.500 de dolari pentru un grup de 6 persoane.

"Peisajul surprinzator in care sa exeresezi si sa practici yoga reprezinta o experienta unica pentru oricine", sustine Brian Krot, vicepresedintele Maverick Helicopters, compania care te va purta in zbor deasupra desertului din Nevada.

#sedinte yoga, #viata sanatoasa, #yoga Las Vegas, #yoga de lux, #destinatii turistice , #Anti stres