Ancheta drogurilor vândute în licee de top din București: Fiul unui secretar de stat și cel al unui angajat DNA, duși la audieri

Luni, 20 Martie 2023, ora 14:58
608 citiri
Ancheta drogurilor vândute în licee de top din București: Fiul unui secretar de stat și cel al unui angajat DNA, duși la audieri
Droguri găsite la percheziții FOTO Poliția Română

Autoritățile au efectuat 23 de percheziții luni, 20 martie, descoperind diferite cantități de cannabis, cocaină și ketamină, precum și comprimate de medicamente. O grupare infracțională distribuia droguri de mare risc în două licee din București, iar substanțele interzise ajungeau la elevi.

Potrivit unor surse Ziare.com, este vorba despre Liceul Teoretic Bulgar ”Hristo Botev” și Liceul Teoretic ”Traian”.

Fiul unui secretar de stat din Ministerul de Externe și cel al unui specialist de la Direcția Națională Anticorupție au fost duși la audieri la DIICOT.

La sediul DIICOT urmează să ajungă pentru audieri 20 de persoane.

”Astăzi, 20 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, efectuează 23 de percheziţii domiciliare în municipiul București, într-o cauză ca are ca obiect săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut că, începând cu anul 2022, membrii grupului ar fi comercializat droguri de risc și de mare risc consumatorilor, inclusiv către elevi din licee din București.

Până la acest moment, pe parcursul perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite diferite cantități de cannabis, cocaină și ketamină, precum și comprimate de medicamente. Peste 20 de persoane urmează a fi conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei "Vlad Țepeș”.

Suportul de specialitate a fost asigurat Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, se arată în comunicatul poliției. ...citeste mai departe despre "Ancheta drogurilor vândute în licee de top din București: Fiul unui secretar de stat și cel al unui angajat DNA, duși la audieri" pe Ziare.com

#droguri, #licee, #Bucuresti, #retea, #fiu, #secretar de stat, #DNA, #audieri , #Stiri Administratie