Cine sunt cele șase românce care au pus mâna pe milionarii lumii FOTO

Luni, 20 Martie 2023, ora 05:20
638 citiri
Cine sunt cele șase românce care au pus mâna pe milionarii lumii
FOTO
Lavinia Postolache este actriță FOTO Facebook

Șase românce și-au clădit relații cu milionari din toată lumea. Poveștile lor au apărut în presa internațională, grație celebrității și bogăției celor care le-au devenit parteneri.

Cine sunt fetele a căror viață s-a schimbat radical după ce au intrat într-o zodie norocoasă a iubirii.

Lavinia Postolache (34 ani - Pitești) și multimilionarul francez Jimmy Esebag

Stabilită în America din 2009, câştigătoare a titlului de Miss World România în 2010 şi absolventă a New York Film Academy, piteşteanca Lavinia Postolache este o actriță în ascensiune la Hollywood. În 2016, ea a apărut în producția “Demonul de Neon”, în care rolul principal îl joacă Keanu Reeves. În 2021, Lavinia a obținut primul ei rol principal într-un film realizat la Hollywood, “False Colours”, o producție regizată de William Norton.De-a lungul timpului, românca Lavinia Postolache a mai jucat în producții precum 'Muse', “Alpha-1” sau în serialul “BloodLands”. Fosta Miss World România l-a facut tătic pe multimilionarul francez Jimmy Esebag (66 ani), preşedintele „Americas Licensing Holding Group, companie ce deţine drepturi ale brandului „Playboy, şi acţionar al Elite Modeling.

Anca Verma (35 ani - Galați) și miliardarul indian Abhishek Verma (54 de ani)

Anca Verma, fostă Neacșu, trăiește în India, acolo unde s-a căsătorit în 2006 cu un potent om de afaceri local, cei doi având o fată împreună.

Familia Verma locuiește într-un palat luxos, unde mobilierul este poleit cu aur, și călătorește cu Orient Express. Ei sunt mereu păziți de zeci de bodyguarzi atunci când participă la diverse evenimente și au o viață care pare desprinsă din filmele de la Bollywood.

Abhishek Verma, soțul româncei, provine dintr-o familie cunoscută în India și a devenit bogat prin intermediul companiei sale de vânzare de armament. Tatăl său, Shrikant Verma, a fost ziarist, până când Indira Ghandi i-a oferit posibilitatea de a deveni parlamentar. Mama lui Abhishek, Veena Verma, a fost şi ea parlamentar indian peste 14 ani, amândoi fiind oameni cu o influență greu de egalat.

Anca a absolvit Universitatea din Galați cu o diplomă de master în domeniul ingineriei. După ce s-a retras din activitatea de fotomodel, a lucrat la Atlas Telecom Network Romania, furnizor de servicii de telefonie mobilă, și a fost numit Director General Adjunct pentru operațiunile din București. Cei d ...citeste mai departe despre "Cine sunt cele șase românce care au pus mâna pe milionarii lumii

FOTO" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#romance, #relatii, #milionarii lumii, #iubire, #viarta schimbata, #cine sunt romancele care au pus , #Stiri International