Cum evitați înșelătoriile la rezervări pentru revelionul 2023. Trucul care deconspiră falșii proprietari de unități de cazare

Marti, 01 Noiembrie 2022, ora 04:15
770 citiri
Cum evitați înșelătoriile la rezervări pentru revelionul 2023. Trucul care deconspiră falșii proprietari de unități de cazare
Imagine panoramică dintr-o zonă montană, iarna FOTO Facebook/ Marinela Timis

În această perioadă românii sunt preocupați de locul în care își vor petrece Sărbătorile de iarnă. Unii preferă să petreacă acasă Crăciunul, alături de familie, iar cei mai mulți aleg să își ia o mică vacanță de Revelion în care să meargă fie în afara țării, fie în zonele muntoase din România.

Grupurile dedicate vacanțelor sunt pline de cereri și oferte de sejururi pentru finalul acestui an și începutul lui 2023.

Un român a publicat într-o postare pe Facebook regulile pe care ar trebui să le respecte toți cei care fac rezervări pentru a se asigura că nu vor fi victimele unor înșelătorii.

"Dragi turiști,

Foarte mulți dintre voi, căutați oferte pentru REVELION 2023.

Observ că au apărut mai multe postări din partea unor “proprietari” de unități hoteliere, care au un conținut ambiguu. Așa că, vă recomand, că înainte de a face o rezervare, să verificați următoarele:

Uitați-va pe profilul persoanei care a promovat unitatea turistică și vedeți dacă mai are vreo postare în care promovează această unitate de cazare;Verificați istoricul contului;Analizați cu atenție natura tuturor postărilor;Verificați pagina care a făcut postarea, istoricul ei, vechimea ei;Verificați dacă pe pagină există toate datele de contact;Verificați dacă unitatea de cazare deține un site sau există și pe alte platforme de rezervări;Căutați unitatea de cazare pe google;Verificați recenziile de pe google, acestea au fost oferite de către alți turiști, pe care le are unitatea de cazare.

Sper că toate aceste informații v-au fost utile și îmi doresc că după revelion să existe cât mai puține păreri de rău din partea voastră!", a scris acesta pe grupul Cazare pensiuni în România, de pe Facebook. ...citeste mai departe despre "Cum evitați înșelătoriile la rezervări pentru revelionul 2023. Trucul care deconspiră falșii proprietari de unități de cazare" pe Ziare.com

#vacanta de iarna, #Revelion, #rezervari, #turisti, #tepe vacante, #masuri , #Stiri Vacanta