Există și români fericiți după vacanța la Mamaia: "Am plătit la restaurant pentru două meniuri de adulți undeva la 50 de lei"

Miercuri, 20 Iulie 2022, ora 15:07
797 citiri
Există și români fericiți după vacanța la Mamaia: "Am plătit la restaurant pentru două meniuri de adulți undeva la 50 de lei"
Imagine panoramică din Mamaia Nord FOTO Facebook/ Mamaia Nord, Năvodari, România

În primul sezon în care mulți români au renunțat la vacanțele de pe litoralul românesc și s-au îndreptat spre Bulgaria sau Grecia, unii turiști se declară mulțumiți de concediul petrecut la mare în țara noastră.

Este cazul unui român care a scris pe Facebook că prețurile sunt bune, atât la cazare, cât și la mâncare:

"Tocmai ce ne întoarcem de la mare, mai exact Mamaia Nord - Năvodari.

Suntem foarte mulțumiti atât de prețuri, cât și de atmosferă.

Șezlongurile în timpul săptămânii variază între 30-35-40 de lei. Da, sunt câteva plaje unde trec de 50 lei, dar am observat că erau plaje ale anumitor hoteluri.

Mâncarea, un porumb pe faleză costă 7 lei iar pe plajă 10 lei. Clătitele erau 15 lei. Prețurile sunt mărite, dar pentru a-ți face pofta nu mi se pare exagerat.

Pizza (450-500 grame, 8 felii), era undeva la 39 de lei, în locul în care mâncăm noi, ținând cont că în București variază între 37 și 40+, pentru mine a fost perfect.

La restaurant, două meniuri pentru 2 adulți, undeva la 50 de lei.

În schimb, o parte din grupul nostru nu a vrut la hotel, am decis să ne cazăm toți la o vilă. O cameră, 6 nopți, 850 lei. Curățenie se făcea zilnic, bucătărie spațioasă, masă de biliard, de ping pong, curte spațioasă, iar personalul foarte foarte amabil.

Nu înțeleg această revoltă pentru ridicarea prețurilor, peste tot fiind aceeași situație.

Tot aud de la prieteni, cunoscuți, că merg la all inclusive. Noi nu suntem adepții, vrând mereu să explorăm să mâncăm în diverse locuri, nu stau să merg la cazare ca să mănânc.

Încercați să nu va mai lăsați manipulați, încercați în vacanță să vă plimbați, să descoperiți lucruri noi și să profitați de fiecare clipă", a scris turistul pe grupul Am fost acolo, de pe Facebook.

Și alți români se declară mulțumiți

În comentarii, mai multe persoane spun că prețurile nu sunt foarte mari.

"Confirm cele zise de doamna. Acestea erau preturile la mâncare și la porumb și clătite. Noi am fost cazați la hotel, nu mi s-a părut foarte mult prețul pentru cazare cu mic dejun 2 adulți și un copil. Plus că restaurantul hotelului avea meniu baby friendly separat de cel pentru adulți. Plaja la 150 m, piscina interioară la hotel (adulți și copii), ce mai, dacă vrei sa găsești, găsești, dacă vrei să ponegrești, asta faci."

"Mai scump e în Costinești. Am fost acum do ...citeste mai departe despre "Există și români fericiți după vacanța la Mamaia: "Am plătit la restaurant pentru două meniuri de adulți undeva la 50 de lei"" pe Ziare.com

#litoral romanesc, #turisti romani, #multumiti, #preturi, #cazare, #mancare , #Stiri Vacanta