Compania aeriană care va anula 700 de zboruri programate în perioada verii

Luni, 04 Iulie 2022, ora 15:36
777 citiri
Compania aeriană care va anula 700 de zboruri programate în perioada verii
Companiile aeriene din Europa anulează tot mai des zborurile FOTO Unsplash

Companiile aeriene din Europa își anulează zborurile pe bandă rulantă, invocând lipsa de personal, iar nemulțumirile pasagerilor cresc pe zi ce trece.

Brussels Airlines a anunțat că va anula 700 dintre zborurile programate vara aceasta, adică aproximativ 6% din numărul total, pentru a reduce volumul de muncă și pentru a evita grevele, potrivit Reuters.

„Răspundem astăzi cererilor sindicatelor şi sperăm că aceasta poate exclude noi acţiuni (în această vară). Pentru soluţii pe termen lung, vom organiza o întâlnire cu sindicatele pe 23 august", a transmis prin e-mail Maaike Andries, purtător de cuvânt al Brussels Airlines.

Anulările vor duce la pierderi de venituri de 10,2 milioane de euro (10,66 milioane de dolari), a adăugat compania aeriană.

Sindicatele piloţilor şi ale echipajului de cabină de la Brussels Airlines au organizat luna trecută o grevă de trei zile, acuzând că volumul de muncă este prea mare. ...citeste mai departe despre "Compania aeriană care va anula 700 de zboruri programate în perioada verii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#companie aeriana, #zbor anulat, #greva , #Stiri Administratie