Autovehicule rulate Mercedes-Benz pentru orice buzunar

Joi, 19 Mai 2022, ora 19:15
1398 citiri
Autovehicule rulate Mercedes-Benz pentru orice buzunar

Mercedes-Benz reprezintă de aproape un secol una dintre cele mai râvnite mărci de autovehicule de pasageri și respectiv comerciale la nivel mondial. Cu o evoluție dominată de tehnică și produse premium, gama de autoturisme Mercedes-Benz și-a impresionat publicul în toate etapele sale de existență.

Astăzi varietatea de modele Mercedes-Benz reprezintă un identificator al succesului înregistrat de brandul auto la nivel internațional.

Rețeaua de distribuție auto este bine organizată și în România, cu dealeri performanți precum Țiriac Auto în principalele orașe ale tarii: București, Brașov, Bacău, Constanta, Pitești sau Oradea.

Modelele Mercedes-Benz în rețeaua Țiriac Auto

Lista de modele auto Mercedes-Benz se împarte între autoturisme - cu modele compacte, limuzine, t-modell, coupe-uri, variante SUV, cabriolet sau roadster și monovolume, fie că vorbim despre mașini noi sau mașini rulate Mercedes.

Aproximativ 60 de versiuni de modele și variante derivă din gama Mercedes Benz, inclusiv AMG, Mercedes EQ (mașini electrice) și submarca de lux Maybach.

Mașini pentru toate destinațiile

Indiferent care este destinația, gama Mercedes oferă variante pe toate gusturile. Calitatea de excepție a produselor Mercedes-Benz este greu concurată de mărci precum BMW sau Audi, în timp ce varietatea modelelor nu este detronată de niciun alt brand auto.

Campion la capitolul varietate de modele auto

Mercedes-Benz a înregistrat un avânt major în zona dezvoltărilor de modele electrice precum limuzina EQS, SUV-urile EQA, EQB, EQC sau monovolumul EQV.

Variantele Mercedes compacte includ Clasa A și Clasa B în timp ce zona de limuzine prezintă numeroase variante de modele: Clasa A, Clasa C, Clasa E și Clasa S (denumite și A Klasse, B Klasse, C Klasse, E Klasse și respectiv S Klasse).

Producătorul auto nu a lăsat niciodată în urmă variantele sale coupe, care se regăsesc pe modelele CLS, CLA, Clasa C, Clasa A și AMG GT.

SUV-urile dețin o zonă specială în gama Mercedes Benz, cu 12 variante motorizate electric sau termic: EQA, EQB, EQC, GLA, GLB, GLC (inclusiv SUV coupe), GLE (inclusiv SUV coupe), GLS, Mercedes-Maybach GLS și Clasa G.

Toate aceste modele pot fi achiziționate ca unități noi prin rețeaua de distribuție Mercedes în Romania.

Și clienții de mașini rulate se pot bucura de un Mercedes de calitate

Calitatea autovehiculelor Mercedes-Benz noi sau rulate ...citeste mai departe despre "Autovehicule rulate Mercedes-Benz pentru orice buzunar" pe Ziare.com

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Autovehicule rulate, #mercedes benz, #masini , #Stiri Auto