eSMART.ro lansează Smart Festival - o campanie de reduceri la cele mai căutate gadget-uri smart!

Joi, 27 Ianuarie 2022, ora 17:26
3490 citiri
eSMART.ro lansează Smart Festival - o campanie de reduceri la cele mai căutate gadget-uri smart!
Smart Festival FOTO: esmart.ro

Începutul de an este și sezonul celor mai mari reduceri, iar eSMART.ro pregătește 3 zile de discount-uri neașteptate la cele mai bine vândute produse ale anului trecut.

Fiind un magazin online ce se bazează, în principal, pe comercializarea gadget-urilor inteligente, eSMART.ro își atrage clienții prin servicii calitative, prețuri corecte și o gama diversificată de produse.

La eSMART.ro găsești produse pe toate gusturile, la prețuri avantajoase. Cele mai importante categorii sunt telefoanele, gadget-urile, audio și smart home. Însă, dincolo de acestea, vei găși produse inteligente pentru orice nevoie a ta.

Dacă ești iubitor de mașini sau îți place ciclismul, fii sigur că vei găși aici cele mai interesante accesorii pentru pasiunile tale: sisteme inteligente de depozitare, încărcătoare auto, suport de bicicletă sau camere video.

Și pentru casă ta vei găși ușor produse pe gustul tău, de la blendere și mixere până la espressoare și aspiratoare. În ceea ce privește îngrijirea personală, cele mai căutate epilatoare, aparate de ras și tuns, plăci de îndreptat părul, ondulatoare sau uscătoare de par te surprind la eSMART.ro cu cele mai atractive promoții.

Sub sloganul “Cumpără inteligent!” eSMART.ro și-a deschis site-ul în anul 2019 pentru a putea oferi produsele momentului tuturor clienților, alături de cele mai bune servicii și prețuri corecte. Avand în spate o echipa cu o experiență de peste 11 ani în comerțul online, eSMART.ro s-a adaptat ușor cerințelor pieței și și-a setat ca principala misiune relația apropiată față de consumator. Acesta nu este doar un simplu client, este un prieten care beneficiază de consultanță pro și post vânzare, servicii prompte de livrare, rezolvarea rapidă a problemelor legate de service și retur și prețuri atractive pentru proudusele căutate.

După un an 2021 în care numărul clienților și al comenzilor s-a înmulțit considerabil, anul 2022 începe cu noi obiective, unul câte unul mai curajos. Anul acesta va însemna mai multe brand-uri importante, mai multe categorii, mai multe produse și o experiență mai bună pentru clientul final.

Smart Festival va începe pe dată de 28 ianuarie și va aduce în atenția ta cele mai vândute produse ale anului 2021. Campania aceasta de reduceri se dorește a fi mai mult decât ceea ce pare la prima vedere.

În aceste 3 zile de Smart Festival vei fi surprins de reduceri exclusive și ai șansa să găsești produsele mult dorite la prețuri neașteptat de bune.

eBook Readere, boxe inteligente, căști wireless, mediaplayere inteligente și multe altele te așteaptă să le achiziționezi chiar acum!

Smart Festival este un adevărat festival de gadget-uri inteligente si brand-uri cunoscute. De exemplu, vei găși cea mai căutată boxa bluetooth a momentului, Harman Kardon Onyx Studio 7 și eBook reader-ul rezistent la apă, Kindle Paperwhite 2019.

Smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch 4 44mm va face și el parte din campania de reduceri și îl vei găși la un preț foarte atractiv.

Alte două produse extrem de căutate, espressorul Samus Lattissimo și setul de îngrijire facială Remington EP7070 te așteaptă și ele cu reduceri importante.

Pentru mai multe detalii vizitează site-ul și cumpără inteligent produsul dorit!

#smart festival, #gadgeturi , #Stiri Gadget