Cititoare profesionale pentru certificatul verde

Miercuri, 05 Ianuarie 2022, ora 15:37
494 citiri
Cititoare profesionale pentru certificatul verde
FOTO: smartscan.ro

Certificatul digital UE COVID a intrat în vigoare la 1 iulie 2021 și este o soluție pentru a facilita circulația cetățenilor și rezidenților spațiului Schengen și Uniunii Europene între statele membre. Certificatul european COVID are ca scop să informeze dacă persoana a fost vaccinată împotriva COVID-19, sau a fost efectuat un test cu rezultat negativ sau s-a recuperat după infectarea cu virusul COVID-19.

Certificatul digital UE COVID conține un cod QR cu o semnătură digitală pentru a-l proteja împotriva contrafacerii. Când certificatul este verificat, codul QR este scanat și semnătura este verificată. Pentru a face o citire sigură și corectă a codului QR, este important să folosiți cititoare QR care sunt capabile să citească codul QR găsit pe Certificatul COVID.

Pe piața din România, un furnizor de încredere pentru astfel de dispozitive este Total Technologies, prin intermediul magazinului online, SmartScan ce este alături de clienții săi prin echipamente de ultimă generație, ce permit scanarea rapidă a oricărui tip de cod QR de pe certificatele de vaccinare anti-Covid. Indiferent că afacerea dvs. operează în domeniul organizării de evenimente, hoteluri sau alte business-uri ce implică un flux mare de oameni, Smartscan vă poate ajuta să vă conformați noilor cerințe, într-un mod sigur și eficient.

Avantajele acestor scannere pentru certificatul verde covid sunt evidente și indiscutabile. În primul rând scanarea codurile QR cu o viteză de 3,8 ori mai mare decât camera unui telefon mobil. Comparativ cu un telefon mobil, echipamentele profesionale pot scana coduri de bare deteriorate și au o rezistență mult mai mare în timp. Echipamentele Honeywell citesc cu ușurință codurile QR printate sau de pe telefon. În al doilea rând, se pot conecta foarte ușor la un laptop sau telefon mobil. Echipamentele Honeywell se pot conecta ușor la aplicația certificatului de vaccinare prin Bluetooth (până la 10m de sursă) sau prin USB.

Printre echipamentele profesionale Honeywell pentru scanarea certificatului digital de vaccinare anti-Covid, oferite de Smartscan, se numără: terminalul mobil Honeywell ScanPal EDA51, cititorul de coduri de bare Honeywell Voyager 1602g, cititorul de coduri de bare Honeywell Voyager XP 1470g rezistent la dezinfectant, tableta Honeywell EDA71, scanerul flexibil Honeywell Genesis XP 7680g, care se adaptează cu ușurință la diferitele cerințe de producție sau POS, asigurând o performanță ridicată și cititorul EDA52 (2PIN) Android 11.

Cu EDA 71 Kiosk de la Honeywell obții:

✔ Acuratețe a datelor

✔ Viteză mărită de scanare

✔ Verificare rapidă a certificatului verde

✔ Personal disponibil pentru alte sarcini esențiale, scanarea realizându-se fără suport uman

Urmărește modul de funcționare al tabletei EDA71 Kiosk!

Pentru ca afacerea dvs. să revină la normal, folosiți echipamente de scanare profesionale. Pe smartscan.ro găsiți echipamente profesionale Honeywell pentru scanarea certificatului digital de vaccinare anti-Covid. Puteți intra pe site urmărindu-le în acțiune, sau puteți discuta cu un consultant pentru a alege echipamentul potrivit nevoilor dvs..

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Unul dintre cei mai importanţi economişti ai Fondului Monetar Internaţional a semnalat un risc redus de recesiune globală, în ciuda zgomotelor continue de incertitudine geopolitică,...
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft a anunțat recent că va separa aplicația Teams de suita Microsoft 365, decizie luată pentru a evita complicatiile legale și pentru a oferi claritate clienților, conform...
#cititoare certificat verde, #cititoare profesionale certificat verde, #certificat verde , #Stiri Companii