Topul celor mai bogați miniștri din Guvernul Cîțu. Raluca Turcan are bijuterii în valoare de 12.000 de euro

Marti, 31 August 2021, ora 22:15
409 citiri
Topul celor mai bogați miniștri din Guvernul Cîțu. Raluca Turcan are bijuterii în valoare de 12.000 de euro
Virgil Popescu, Raluca Turcan și Eduard Novak FOTO Facebook

Miniștrii care fac parte din Guvernul Cîțu se bat în bunuri de preț: tablouri, bijuterii de zeci de mii de euro, proprietăți peste proprietăți, terenuri și mașini de ultimă generație. Câteva nume ies în evidență prin bunurile deținute, potrivit declarațiilor de avere pe care trebuie să le completeze anual.

Topul celor mai bogați miniștri din Guvernul Cîțu

Virgil Popescu – ministrul Energiei

Virgil Popescu are nu mai puțin de 16 terenuri agricole, forestiere, și intravilane, toate în Mehedinți. Toate terenurile sale însumează aproape 13 hectare.

Mai deține, împreună cu soția, o casă în Drobeta Turnu Severin, de 61,5 metri pătrați, o casă de vacanță în Mehedinți, de 200 de metri pătrați, un apartament în Mehedinți, de circa 74 de metri pătrați și unul în București, de aproape 73 de metri pătrați.

Are și numeroase conturi în bancă, conturi curente, depozite sau fonduri de investiții, dar și multe acțiuni.

Veniturile sale anuale au fost de 70.889 de lei de la Universitatea Craiova, adică aproximativ 5.907 de lei pe lună, la care se adaugă 149.662 de lei pe an ca ministru, adică aproximativ 12.471 de lei pe lună.

Raluca Turcan – ministrul Muncii și Protecției Sociale

Raluca Turcan declară un teren agricol în Constanța, cu o suprafață de 3.000 de metri pătrați, dar și unul extravilan în Ilfov, de 1.000 de metri pătrați.

Are, împreună cu soțul ei, un apartament în Sibiu, de 102 metri pătrați.

Conduce o Toyota fabricată în 2008 și deține bijuterii în valoare de 12.000 de euro.

Și ea iese în evidență prin numărul conturilor bancare, dar și prin sumele declarate în acestea.

Veniturile sale anuale sunt de 168.008 lei ca ministru, adică aproximativ 14.000 de lei pe lună. Se adaugă și titluri de stat de la BRD în valoare de 18.000 de lei (pentru anul fiscal 2020).

Eduard Novak – ministrul Tineretului și Sportului

Eduard Novak declară, împreună cu soția lui, un teren forestier, unul agricol, unul extravilan și alte patru intravilane. Acestea sunt în Mardaras, Harghita Băi, Miercurea Ciuc, Sovata și Santimbru și însumează aproape un hectar și jumătate.

Mai notează patru apartamente, dintre care trei în Miercurea Ciuc, de 82, 64, respectiv 67 de metri pătrați, dar și unul la Budapesta, de 73 de metri pătrați.

Conduce o Skoda Octavia fabricată în 2012 și are, de asemenea, sume consider ...citeste mai departe despre "Topul celor mai bogați miniștri din Guvernul Cîțu. Raluca Turcan are bijuterii în valoare de 12.000 de euro" pe Ziare.com

#guvernul citu, #ministri, #averi, #Raluca Turcan, #virgil popescu, #Eduard Novak, #Bogdan Gheorghiu , #Stiri Guvern