Constanța, proiect de 4 milioane de dolari pentru o alee a vedetelor ca la Hollywood

Joi, 26 August 2021, ora 13:04
300 citiri
Constanța, proiect de 4 milioane de dolari pentru o alee a vedetelor ca la Hollywood
Una dintre alei va fi pe Falexa Cazinoului FOTO Pixabay

Primăria Constanța urmează să supună la vot un proiect prin care vrea să realizeze o aleea a vedetelor ca la Hollywood. Intitulat „Hollywood Walk of Fame”, va fi pus la vot în ședința de consiliu local din 31 august.

Potrivit primarului PNL Virgil Chițac, scopul proiectului este pentru „promovarea și creșterea vizibilității municipiului Constanța, atât la nivel național, cât și pe plan internațional”.

Primăria a purtat o corespondență cu Camera de Comerț din Hollywood, titularul licenței, care a transmis un draft de protocol, pe email, către primarul Vergil Chițac, city-managerul Feicia Ovanesian și directorul Direcției Servicii Publice, Horia Constantinescu, potrivit publicației Constanța 100%.

Potrivit proiectului, avansul pentru alee costă primăria 150.000 de dolari, sumă nereturnabilă, către Evolution USA, cu sediul în California.

„Taxa de licență pentru proiectul WOR România este constituită din minim 4.250.000 dolari americani pentru un termen inițial de 20 de ani.”, se arată în draftul de contract.

Primăria vrea să amenajeze două alei, una pe Faleza Cazinoului, alta – etapa a doua – în Piața Ovidiu.

Contractul ar urma să expire la 31 decembrie 2042. ...citeste mai departe despre "Constanța, proiect de 4 milioane de dolari pentru o alee a vedetelor ca la Hollywood" pe Ziare.com

#Walk of Fame, #Hollywood, #Primaria Constanta , #Stiri Guvern