5 motive pentru care sa alegi un apartament cu doua camere de la Astorium My Home

Miercuri, 07 Iulie 2021, ora 18:04
941 citiri
5 motive pentru care sa alegi un apartament cu doua camere de la Astorium My Home
Astorium My Home FOTO: astoriummyhome.ro

Gasirea apartamentului perfect poate dura destul de mult, daca nu stii de unde sa incepi cautarile si care sunt criteriile carora merita sa le acorzi importanta. In randul tinerilor, cele mai populare sunt apartamentele cu doua camere, indiferent daca vorbim de persoane singure sau cupluri. Acestea asigura tot spatiul de care este nevoie pentru un trai comod si de asemenea au si preturi foarte bune. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cateva dintre motivele pentru care sa vizionezi si apartamente 2 camere Pallady de la Astorium My Home.

1. Zona linistita, in plina dezvoltare

Astorium My Home Pallady se afla intr-o zona foarte buna a Bucurestiului, mai exact in sector 3, pe Str. Drumul Gura Ariesului nr.47-57. Zona este in plina dezvoltare, construindu-se aici numeroase ansambluri rezidentiale, dar si locuinte individuale. Este o zona in care te poti bucura de liniste: greu de crezut ca se afla in Bucuresti. Astorium My Home este un cartier privat securizat, format din 3 imobile ce cuprind 550 de apartamente, o suprafata de 5350 m2 dedicata spatiilor verzi, pista pentru biciclete, spatii comerciale si locuri de joaca.

2. Acces facil la orice punct de interes din oras

Ansamblul rezidential se afla la doar 8 minute de mers pe jos de statia de metrou Nicolae Teclu si la cateva minute de statii de autobuz si tramvai. De asemenea, in zona sunt numeroase centre comerciale: Ikea, Decathlon, Dedeman, Jumbo, Auchan, Lidl, Metro si altele. Astfel, poti utiliza atat masina personala, dar poti merge si pe jos.

3. Spatiu inteligent compartimentat

Probabil ai vazut si tu diverse apartamente ale caror spatii nu sunt compartimentate intr-un mod tocmai ok si astfel apar "zone moarte". Din fericire, la Astorium, apartamentele cu doua camere sunt compartimentate inteligent, astfel incat sa te poti bucura de fiecare centimetru patrat de spatiu. Poti alege intre numeroase variante de apartamente cu doua camere, cu diverse suprafete si la preturi accesibile.

4. Preturi foarte bune

Pentru ca am mentionat mai devreme preturile, trebuie sa stii ca la Astorium te bucuri de un raport calitate-pret excelent si ca nu vei plati mai mult decat este cazul. Spre exemplu, un apartament cu doua camere, situat la etajul 10, cu o suprafata de 58,18 mp, costa 66.770 Euro fara TVA. Daca nu poti achizitiona apartamentul dorit fara sa apelezi la un credit, echipa de consultanta financiara Astorium iti va oferi cele mai bune solutii: credite ipotecare, imobiliare sau credit de nevoi personale, in functie de suma de care ai nevoie.

5. Numeroase facilitati

Bineinteles, trebuie sa mentionam si facilitatile Astorium My Home. Blocurile sunt construite din fier beton si caramida Profi, astfel incat sunt foarte rezistente. Toate apartamentele sunt dotate cu incalzire prin pardoseala si centrala proprie. Poti alege finisajele, astfel incat totul sa fie pe placul tau (gresia, faianta si parchetul). Cablurile sunt incastrate in perete, astfel incat aspectul general sa fie unul aerisit si placut.

Asadar, daca esti in cautarea unui apartament cu doua camere intr-un complex unde siguranta si confortul sunt pe primul loc, alege Astorium My Home.

#imobiliare, #cumparare casa, #cumparare apartament, #astorium my home , #Stiri Casa