Topul celor mai spectaculoase insule putin cunoscute din Grecia pentru o vacanta perfecta vara aceasta VIDEO

Duminica, 27 Iunie 2021, ora 21:30
1083 citiri
Topul celor mai spectaculoase insule putin cunoscute din Grecia pentru o vacanta perfecta vara aceasta VIDEO
Insula Creta din Grecia FOTO Pixabay

S-a dat startul vacantelor de vara in Grecia, una dintre destinatiile preferate de romani in sezonul estival. Elada are in jur de 227 de insule locuite, care mai de care mai frumoase, asa ca daca ati fost si vreti sa incercati ceva nou, sau mergeti pentru prima data si vreti sa vizitati insule cu adevarat spectaculoase si cu plaje salbatice, mai ales ca Santorini sau Mykonos, desi sunt uimitoare, sunt pline de turisti, Ziare.com va prezinta un top al celor mai deosebite insule grecesti mai putin cunoscute.

Insula Folegandros

Folegandros este secretul cel mai bine pastrat al Greciei. Plajele sale sunt deosebite si pline de romantism.

La doar o ora de Santorini, Folegandros are un peisaj de poveste. Apusul de soare privit pe aceasta isula nu trebuie ratat, la fel si o cina romantica pe malul marii.

Insula nu are aeroport, asa ca multimea de turisti este tinuta la distanta. Aici vin cei care cauta placeri simple, izolare si cazare eleganta.

Milos

O alta destinatie speciala din Ciclade este Milos. Insula s-a format prin activitate vulcanica si este unica. Peisajul este numai bun de fotografiat si de pus pe retelele sociale. Plajele de aici nu seamana cu altele pe care sa le vedeti in alta parte. Frumusetile naturale sunt completate de casute colorate langa mare, care sunt folosite pentru depozitarea barcilor de pescuit in timpul iernii.

Pe Insula Milos gasim una dintre cele mai frumoase plaje din Europa - Kleftiko. Nu o sa va plictisiti daca alegeti sa stati cateva zile aici. Destinatia este perfecta pentru un concediu de vara.

Hydra

Aceasta insula superba se gaseste in imediata apropiere a Atenei. Face parte din lantul de insule Argo-Saronic, si este perfecta chiar si pentru de excursie de o zi. De indata ce vei pasi pe aceasta insula vei fi cucerit. Vehiculele nu sunt permise pe Hydra si veti trai o adevarata evadare din urban, fara traficul si poluarea din viata moderna. Portul este unul dintre cele mai frumoase din Grecia.

Insula a gazduit de-a lungul anilor multi scriitori, poeti si artisti. Nu sunt prea multe de facut pe restul insulei, din cauza lipsei de drumuri, dar orasul principal este un paradis de iahturi si este animat de petreceri vara.

Andros

O alta insula aflata la o distanta foarte mica de Atena este Andros. Insula a fost protejata de turismul de masa de catre localnici, insa isi face un renume pentru o destinatie de top pentru eco-turism, wellness, drumetii si arte.

Exista o multitudine de pla ...citeste mai departe despre "Topul celor mai spectaculoase insule putin cunoscute din Grecia pentru o vacanta perfecta vara aceasta VIDEO" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#grecia, #vacanta grecia, #plaje Grecia, #concediu , #Stiri Turism