8 motive pentru care barbatii adora gadgeturile

Miercuri, 16 Iunie 2021, ora 12:23
675 citiri
8 motive pentru care barbatii adora gadgeturile
gadget FOTO: unsplash.com

De la camere spion la masini sport puternice la dispozitive wireless la un telefon de inalta performanta - barbatii au o pasiune intensa pentru tehnologie. Multi dintre ei au cel putin o mica obsesie legata de gadgeturi. Exista diverse motive pentru care barbatii adora gadgeturile atat de mult. Iata cateva dintre ele:

Factor WOW

O noua tehnologie este intotdeauna cool, iar barbatii isi doresc intotdeauna cele mai noi smartphone-uri, ceasuri inteligente si dispozitive mobile. Ei vad gadgeturile ca fiind lucruri care le maximizeaza factorul WOW. Cel mai nou laptop sau telefon ii va face sa iasa in evidenta la scoala sau la serviciu. Desi factorul WOW poate parea evaziv si intangibil, acesta poate fi atins obtinand combinatia rara de functionalitate ridicata si stil impresionant.

Statut

A avea cea mai noua tehnologie le-ar putea oferi un statut mai ridicat. Chiar si barbatii care insista ca nu le pasa de asa ceva manifesta dorinta de a detine cele mai bune si mai noi de gadgeturi pe piata.

Evident, gadgeturile sunt scumpe si costa bani. Detinerea lor trimite un semnal cu privire la lucrurile pe care proprietarii si le permit. Lasa impresia ca sunt nu numai bogati, ci si la moda. Multi barbati sunt indivizi foarte sociabili si isi doresc sa aiba un statut adecvat in societate. A detine cele mai noi gadgeturi si tehnologii este un mod popular de a-si afisa pozitia si statutul in randul lumii.

Jucarii

In multe cazuri, barbatii sunt doar niste copii mai mari, carora inca le place sa se joace cu jucarii. Gadgeturile sunt in esenta jucarii de inalta tehnologie pentru barbati si acestia pot avea o relatie apropiata cu ele, de la varste fragede. Inca din copilarie, barbatii adora jocurile video, masinile cu telecomanda si alte jucarii bazate pe tehnologie.

Au fost intotdeauna fascinati de orice e amuzant, fascinant si captivant, de cand erau mici. Majoritatea se vor entuziasma cu usurinta de aceste lucruri inclusiv dupa ce devin adulti. Nu este de mirare ca gadgeturile lansate de producatori in timpul sezonului de sarbatori sunt cadouri ideale si cai usoare catre inima barbatilor.

Practicabilitate

Gadgeturile sunt concepute pentru a fi extrem de practice si ne permit sa realizam multe actiuni, pe care nu le-am putea face fara ele. Laptopurile de ultima ora ne permit sa facem o multime de lucruri, de la jocuri la construirea unei afaceri de comert electronic. Un telefon de ultima generatie, plin de functii, ne permite sa descarcam muzica si videoclipuri, precum si instalarea de aplicatii utile si conectarea cu cei din jur. Pentru barbati, gadgeturile nu sunt doar lucruri care le usureaza viata, ci care le si permit sa faca mai multe lucruri ca niciodata.

Divertisment

Barbatii vor sa se distreze, iar tehnologia le poate spori calitatea vietii. Folosind gadgeturi, tablete, telefoane, viata lor poate fi din ce in ce mai distractiva. Tehnologia de divertisment bazata pe electronica a progresat enorm de la inceputul secolului XX. De la radio la Smart TV conectat la internet, distractia este intotdeauna adusa la un nivel complet nou.

Dependenta

Tehnologia de ultima ora poate crea o dependenta si unele persoane vor fi mereu obsedate de a obtine cel mai nou si mai avansat gadget de pe piata. Barbatii fac cumparaturi comparative, urmaresc recenzii si citesc despre noile lansari. Vor achizitiona imediat dispozitivele care le pot oferi cele mai bune oferte si, daca iubesc gadgeturile, le este foarte usor sa tina pasul cu tendintele actuale. Instrumentele tehnologice din deceniul anterior arata deja ca instrumente din Epoca de Piatra, comparativ cu cele din acest deceniu.

Libertate

Pentru majoritatea barbatilor, telefonul mobil, castile fara fir si notebook-ul compact sunt simboluri ale libertatii. Simplul fapt ca detin un astfel de gadget ii face sa se simta de nelegat. Barbatii pot stoca informatii imense intr-un dispozitiv mic si se pot simti din ce in ce mai increzatori si liberi.

Putere

Gadgeturile, cum ar fi indicatoarele laser, le ofera un sentiment de putere barbatilor. Barbatilor le place sa se simta puternici, iar gadgeturile le sporesc suprematia, sau cel putin asa pare. Pentru barbati, masinile SUV, gadgeturile de fitness si conexiunile la internet de mare viteza sunt toate demonstratii ale puterii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Yale Linus L2: încuietoarea inteligentă cu care îți încui casa direct de pe telefon. La ce preț este disponibilă
Yale Linus L2: încuietoarea inteligentă cu care îți încui casa direct de pe telefon. La ce preț este disponibilă
Yale, companie recunoscută pe plan global pentru soluțiile sale de securitate, a anunțat lansarea unei noi încuietori inteligente pe piața din România. Noua generație, numită Linus L2,...
#gadget, #gadgeturi, #gadget barbati , #Gadget PC