3 destinatii exotice de vacanta pentru 2021

Miercuri, 02 Iunie 2021, ora 17:52
759 citiri
3 destinatii exotice de vacanta pentru 2021
vacanta FOTO: pexels.com

Pentru ca sezonul estival se apropie, probabil te gandesti care sunt destinatiile perfecte pentru vacanta. Chiar si cateva zile petrecute intr-o destinatie de vis te pot indeparta de la cotidian, asa ca merita sa te bucuri de statiuni inedite, renumite in toata lumea.

Vrei sa stii care sunt destinatiile exotice care atrag mii de turisti anual? Lasa-te inspirat de cele trei destinatii exotice de vacanta pentru 2021, din articolul de mai jos!

Creta

Daca ai luat in calcul Creta pentru o vacanta de vis, trebuie sa stii ca aceasta insula greceasca le are pe toate! De la locuri pline de istorie, pana la plaje luxoase si hoteluri fabuloase, Creta ti le ofera pe toate! Din fericire, aceasta insula iti pune la dispozitie numeroase destinatii accesibile, precum:

  • Chania. Este situata in partea vestica a insulei si este renumita pentru plajele sale si pentru activitatile de care te poti bucura, in calitate de turist: escalade, drumetii sau plimbari montane. Oricare ar fi perioada in care ajungi in Chania, aici te poti bucura si de festivaluri si de sarbatori locale, alaturi de cele mai gustoase preparate culinare.
  • Lassithi, o insula estica a Cretei, care iti pune la dispozitie peisaje fermecatoare cu palmieri si plaje cu nisip fin. Poti opta pentru Lassithi daca vrei sa te bucuri de facilitati de lux, care se imbina armonios cu toate locurile pitoresti.
  • Vrei sa admiri atmosfera idilica a peisajelor cretane? Nu ezita sa vizitezi si Rethymno, unde poti vedea portul venetian si peisaje care iti taie rasuflarea.
  • Daca ajungi in Creta, nu trebuie sa ratezi nici Hersonissos, o statiune celebra care ofera un aer cosmopolit.

Antalya

De pe lista destinatiilor exotice de vacanta face parte si Antalya, in Turcia. Aceasta este una dintre cele mai cautate destinatii de vara, gratie atmosferei unice si a nisipului fin de care te poti bucura.

In Antalya vei gasi statiuni excelente, ideale si pentru familiile cu copii. Ofertele sunt extrem de avantajoase, chiar daca ai un buget redus, asa ca in Antalya te vei bucura de confort si de unitati ideale de cazare. Vrei sa lenevesti pe un sezlong sau sa petreci timpul cu copiii? Aceasta destinatie este perfecta!

Republica Dominicana

Republica Dominicana merita sa fie inscrisa pe lista destinatiilor exotice de vazut cel putin o data in viata. Aici vei gasi plaje deosebite, o viata de noapte antrenanta si temperaturi potrivite in tot timpul anului. Mai mult, vei fi incantat de flora si fauna care transforma aceasta destinatie intr-o vacanta exotica, perfecta pentru relaxarea ta si a celor dragi.

Pentru ca Republica Dominicana a fost numita cel mai frumos loc de pe pamant, mii de turisti aleg sa-si petreaca vacanta aici, intr-o insula cu oameni primitori si decor de o frumusete aparte. Principalul punct de atractie din Republica Dominicana este Punta Cana, pe care merita sa-l vezi oricat de scurta ar fi sederea ta.

Oricare ar fi alegerea ta, vei gasi statiuni care te intampina cu distractie, voia buna si relaxare cat cuprinde. Indiferent daca alegi Creta, Antalya sau faimoasa Republica Dominicana, te vei bucura de o vacanta estivala de vis, cu plaje superbe si activitati in aer liber. Nu uita sa iei cu tine toate obiectele de care ai nevoie, de la papuci de plaja pana la rochii vaporoase si costume de baie, in care sa te simti minunat.

Tu ce destinatie estivala preferi?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta, #vacanta exotica, #creta, #republica dominicana, #antalya , #Vacante exotice