Ce facem cand se deterioreaza lenjeriile de pat din camerele de hotel? Le inlocuim cu un set nou sau cu piese individuale?

Miercuri, 14 Octombrie 2020, ora 12:32
718 citiri
Ce facem cand se deterioreaza lenjeriile de pat din camerele de hotel? Le inlocuim cu un set nou sau cu piese individuale?

Oricat de mult am incerca sa intretinem si sa protejam lenjeriile de pat din camerele de hotel sau de pensiune la un moment dat tesaturile lor se vor deteriora. Deteriorarea unor lenjerii de pat poate sa apara din mai multe motive. Pe de o parte avem uzura normala, tesaturile au un grad de uzura mai mare sau mai mic in functie de numarul de spalari, de numarul clientilor care au ajuns sa le foloseasca si de modul in care au fost folosite. Pe de alta parte, lenjeriile se deterioreaza si din cauza calitatii tesaturilor, a materialelor utilizate in timpul producerii lor. Cu cat aceasta este mai slaba sau fibrele sunt mai subtiri, cu atat vom avea si o deteriorare mai rapida in timp.

Deteriorarea nu poate fi oprita, asta e sigur, ca orice produs si aceste lenjerii de pat speciale pentru hoteluri vor incepe sa nu mai fie la fel de eficiente si sa nu mai arate la fel de bine ca in primele zile de folosire. Ce e de facut? E foarte simplu, le inlocuim rapid cu unele noi, cumparate din magazinele online cu experienta, cum este si Alpaca's. Sunt doua variante pe care le putem lua in considerare cand vrem sa inlocuim vechile lenjerii: cumparam seturi intregi sau cumparam doar piesele care s-au uzat, care s-au deteriorat, de exemplu o fata de perna, o husa pentru pilota, cearsafuri. Care e cea mai buna si mai eficienta varianta? Depinde de buget si de asteptarile clientilor.

Daca vreti sa faceti economie puteti inlocui doar piesele din lenjeriile cu probleme. Problema este legata de cromatica si de model aici. Nu veti gasi fix aceeasi nuanta la lenjerii de pat hotel cel mai probabil, asa ca va trebui sa cautati destul de mult pana sa aveti un cearsaf la fel ca unul dintr-un set existent. Plus ca e mai greu sa ai si designul si modelul la fel ca la vechile lenjerii. Cand ai lenjerii albe e mai simplu, dar daca sunt colorate si mai au si diverse imprimeuri sansele sa gasesti ce iti trebuie scad dramatic.

Cel mai bine insa este sa cumparati seturi de lenjerii complete. In ele veti avea fete de perna, huse, ceasafuri suficiente pentru paturile detinute. Oferte sunt mereu pe aceasta categorie de produse, le gasiti pe cele mai bune si mai avantajoase si la Alpaca's, producator cu peste 15 ani vechime pe piata. Odata ce ai seturi noi de lenjerii nu iti ramane decat sa le inlocuiesti pe toate cele existente, daca modelul difera, daca au alte nuante, poate alte imprimeuri, daca au fost personalizate diferit.

Atentie si la calitatea unor seturi de lenjerii de pat pentru sistemul horeca, aceastea trebuie sa fie apropiate de cea a lenjeriilor deja detinute. Se va vedea imediat diferenta in camere daca avem o calitate mai slaba. In plus, calitatea lenjeriilor imbunatateste sau scade calitatea somnului.

Seturile de lenjerii de pat horeca vor fi mult mai simplu de intretinut, avem acelasi tip de material la toate piesele, se spala rapid, intretinerea e mult mai usoara, nu trebuie sa ne gandim mereu ce fel de materiale avem si cum le spalam. Pe langa acest aspect, seturile de lenjerii pentru hoteluri au si o calitate mult mai buna decat piesele separate, putem comanda online lenjerii de pat hotelier premium pentru un confort sporit in orice fel de camera.

In loc sa cautam piese din seturi cumparam seturi intregi si economisim timp si bani. Acesta poate fi marele avantaj al unor lenjerii de pat hotel pret bun disponibile in seturi complete. Nu mai pierdem timp cautand prin magazine piesele necesare, avem un nou set si rezolvam problemele pe loc.

Alpaca's are oferte speciale la seturile de lenjerii de pat pentru unitatile de cazare, le poate personaliza oricum doreste clientul si ofera si flexibilitate mare in privinta preturilor finale. Toate lenjeriile sunt realizate doar din bumbac 100%, materia prima prelucrata este adusa direct din Pakistan si este certificata. Se acorda garantie de 24 de luni, livrarile sunt prompte, la orice adresa din tara, firma cu experienta are si consultanti specialisti care vor pune la dispozitia clientilor informatii relevante despre produsele prezentate pe site. In acest fel orice achizitie de la Alpaca's este rapida, sigura, primiti lenjerii de pat pentru hoteluri sau pensiuni rezistente la uzura si de foarte buna calitate.

#lenjerii de pat , #Stiri Lifestyle