Tot ce trebuie sa stii despre steagurile personalizate

Joi, 03 Septembrie 2020, ora 19:09
1870 citiri
Tot ce trebuie sa stii despre steagurile personalizate

Instalarea unui steag personalizat este una dintre cele mai bune modalitati prin care afacerea sau evenimentul dumneavoastra se va remarca in multime. Este un semnal sigur al increderii, ambitiei si intentiei marcii dumneavoastra.

Unde puteti proiecta un steag personalizat care sa garanteze calitatea, durabilitatea si vibratia culorii?

Steag.ro proiecteaza, fabrica si instaleaza steaguri cusute manual si tiparite digital pentru unele dintre cele mai mari firme si evenimente din Romania de peste 25 de ani.

Nu exista nici un detaliu pe care sa nu il stim nu stim despre steagurile personalizate! Ai o intrebare? Ne-am bucura sa primim vesti de la tine! Intrebati despre un steag personalizat aici.

De ce sa cumparati un steag personalizat de la Steag.ro?

1. Complet personalizat

Gama noastra diversa de experienta si produse va asigura ca steagul dumneavoastra personalizat este adaptat specificatiilor exacte dorite. Echipa noastra de experti adora sa creeze modele care sa garanteze ca marca dumneavoastra se vede de la mare distanta.

2. Durabile

Steagurile noastre durabile si vibrante rezista cu adevarat testului timpului. A fi in industria tipografica de atat timp, aduce o intelegere instinctiva a materialelor si a tipariturilor de tesaturi in aer liber care functioneaza cel mai bine in orice mediu.

Suntem mandri de mostenirea noastra de peste 25 de ani, personalizand steaguri pentru fiecare ocazie in fiecare locatie: de la sarbatori nationale si evenimente sportive la cele mai prestigioase muzee, hoteluri si ambasade ale tarii. Vedeti o parte din lucrarile noastre in galeria noastra personalizata de steaguri.

3. O prima impresie extrem de vizibila si de durata

Un steag frumos proiectat si realizat transmite totul despre afacerea dumneavoastra: mandrie pentru produsele dumneavoastra, mandrie pentru localitatea dumneavoastra si mandrie pentru a fi vazut. Capul si umerii deasupra restului din varful unui stalp il fac o alegere maiestuoasa pentru o strada sau un eveniment foarte aglomerat.

Realizarea steagului personalizat

Echipa noastra prietenoasa de experti se va ocupa de orice, de la primul nostru contact cu dumneavoastra pana la livrarea produsului dumneavoastra finit. Promisiunea noastra pentru tine? Precis si la timp. De fiecare data.

Fiecare proiect de tiparire este o alchimie perfecta a oamenilor, ideilor si expertizei noastre. Atentia noastra la detalii sustine fiecare pas al calatoriei dumneavoastra personalizate cu steag:

Pasul 1: Captarea cerintelor

Unde este locatia destinata steagului dumneavoastra? Vom colabora cu dumneavoastra pentru a determina cea mai potrivita dimensiune si material. Dimensiunile standard ale steagurilor sunt disponibile aici . Cu toate acestea, putem produce un steag la orice dimensiuni aveti, fie in format unic, fie standard.

Pasul 2: Proiectare

Vom traduce specificatiile alese de dumneavoastra in linii directoare detaliate pentru echipa de proiectare. Daca preferati, propria noastra echipa de proiectare interna poate prelua proprietatea asupra designului steagului dumneavoastra, pentru a produce fisiere de arta pregatite pentru imprimare (pe care vi le vom trimite la finalizarea lucrarii).

Pasul 3: Productie

Suntem una dintre cele mai substantiale facilitati de imprimare textila din tara, astfel incat proiectul dumneavoastra sa fie in mainile cele mai sigure. Odata ce opera de arta este finalizata, steagul dumneavoastra va intra in productie, unde va fi tiparit si taiat la dimensiune folosind utilaje de ultima generatie.

Imprimarea noastra digitala ofera spectacol exceptional, stabilitate UV si este impermeabilizata pentru utilizare in exterior. Gama noastra de poliester tesut si printat este extrem de durabila.

Pasul 4: Finalizare

Drapelul dumneavoastra este finisat cu atentie de echipa noastra talentata de masinisti de cusut, cu sediul la fabrica noastra de productie din Bucuresti.

Toate steagurile noastre personalizate sunt finisate cu o banda robusta si accesorii, facand atasarea la stalp rapida si usoara.

Pasul 5: Finalizarea calitatii

In cele din urma, echipa noastra va tripla verificarea pana la ultimul detaliu pentru a se asigura ca steagul dumneavoastra indeplineste doar cele mai inalte standarde de calitate.

Unde este cel mai bun loc pentru arborarea unui steag?

Exista multe motive pentru care ati putea investi intr-un steag: sa faceti o declaratie in zona dumneavoastra locala; capteaza atentia traficului de trecere sau participantilor la eveniment; sau pentru a crea entuziasm pe masura ce fanii se apropie de stadionul dumneavoastra sau viziteaza evenimentul dumneavoastra.

Steagurile personalizate sunt fara indoiala una dintre cele mai versatile forme de tiparire in format mare si sunt ideale pentru:

Spatii comerciale - Catarge vela personalizate montate pe perete sau cu o baza articulata - lacrima.

Atractiile vizitatorilor - in partea de sus a unui catarg arhitectural.

Puncte de vanzare cu amanuntul - cu catarge scurte montate pe perete.

Evenimente si expozitii - va ajuta sa iesiti din multime cu ajutorul catargelor de eveniment.

Activitati sportive in care steaguri de tip vela sau lacrima sunt usor de pozitionat.

De stiut!

Cum este tiparita grafica dorita pe steag?

Graficele sunt tiparite pe steaguri folosind o metoda de imprimare cunoscuta sub numele de sublimare a colorantilor. Cu imprimarea prin sublimare a colorantilor, materialul este incalzit si apoi cernelit sau vopsit cu fiecare culoare necesara pentru a crea imaginea finita, cate un strat pe rand. Prin utilizarea procesului de sublimare a colorantilor, cream culori pline si vibrante, iar imprimarea este rezistenta la zgariere si decojire.

Cum va afecta vremea steagul personalizat?

Materialul este rezistent la UV si imprimat utilizand sublimarea colorantilor. Aceasta inseamna ca ploaia si soarele nu vor uza materialul steagului sau imaginea imprimata.

Cum avem grija de steagul personalizat?

Steagurile noastre personalizate pot fi spalate, dar este foarte important sa urmati cateva instructiuni specifice. Nu trebuie spalate cu inalbitor, ci doar cu detergent moale pe un ciclu delicat. Pentru cele mai bune rezultate, va recomandam sa nu va spalati steagul cu alte tesaturi. Nu va uscati steagul, ar trebui sa fie uscat in aer liber. Daca steagul dumneavoastra este incretit dupa ce a fost spalat, ridurile vor fi indepartate dupa ce acesta se usuca. Nu va calcati steagul pentru a scapa de incretituri, va strica materialul.

Care este durata de viata a materialului unui steag personalizat?

In ceea ce priveste durata de viata a imprimarii si a materialului, clientii se pot astepta, in general, la peste 6 luni de utilizare, plus sau minus, in functie de fapte precum poluarea aerului, severitatea vremii, nivelul de rezistenta la lumina si compozitia materialului. Pentru a beneficia la maximum de produs, recomandam clientilor sa efectueze o intretinere generala, cum ar fi spalarea, taierea si re-tivirea la fiecare 8-12 saptamani (3 luni).

Aveti un proiect in minte? Va putem ajuta sa-l transformam intr-o realitate - pur si simplu luati legatura cu noi.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#steaguri personalizate , #Stiri Idei afaceri