Bitdefender il numeste pe Emilio Roman vicepresedinte de vanzari pentru regiunea EMEA

Luni, 18 Mai 2020, ora 12:26
1339 citiri
Bitdefender il numeste pe Emilio Roman vicepresedinte de vanzari pentru regiunea EMEA
Emilio Roman | vicepresedinte vanzari pentru regiunea EMEA| Bitdefender

Producatorul de solutii de securitate informatica Bitdefender l-a numit pe spaniolul Emilio Roman in pozitia de vicepresedinte de vanzari pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, unde va coordona indeplinirea obiectivelor regionale de dezvoltare a companiei. Roman va fi responsabil de strategia de vanzari si go-to-market pentru regiunea EMEA.

Emilio Roman are o experienta de peste doua decenii in a conduce echipe globale specializate in securitate cibernetica si cloud si poate duce la indepinire strategii de business ce implica cresteri accelerate.

Numirea sa vine in contextul cresterilor vanzarilor in regiune si a unei extinderi rapide in piata serviciilor pentru clienti companii. Roman va putea exploata nevoia crescanda a companiilor pentru solutii de securitate, dar si oportunitatile aparute ca urmare a consolidarilor recente din industrie.

El va raporta vicepresedintelui de vanzari la nivel global, americanul Joe Sykora.

"Lider experimentat in vanzari si business, Emilio Roman are un istoric demonstrat in a conduce echipe de succes si in a aduce cresteri importante companiilor din EMEA si APAC.

El vine cu un set bogat de cunostinte in piete regionale si expertiza vasta in industria securitatii informatice. Recrutarea sa va avea un rol cheie in consolidarea eforturilor Bitdefender in regiune", spune Joe Sykora.

"Acest nou rol la Bitdefender reprezinta pentru mine o oportunitate entuziasmanta sa lucrez cu unul dintre cei mai inovatori jucatori din piata securitatii informatice, cu expansiune rapida si un portofoliu de produse din ce in ce mai larg. Astept cu nerabdare sa conduc echipa EMEA, sa cresc amprenta companiei in regiune si sa dezvolt si mai mult relatiile cu partenerii", spune Emilio Roman.

Bitdefender a raportat cresteri solide in ultimii cinci ani, pe fondul unei extinderi rapide in piata B2B. In ultimul an, compania a redesenat oferta pentru partenerii revanzatori, adaugand doua noi linii de business ca raspuns la cererea tot mai mare a clientilor pentru produse de securitate a retelelor si pentru instrumente de administrare a detectiei si raspunsului la atacuri informatice.

Despre Bitdefender

Bitdefender este o companie de securitate informatica cu activitate la nivel global, care furnizeaza solutii revolutionare de protectie impotriva amenintarilor complexe catre 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de tari.

Inca din anul 2001, Bitdefender a dezvoltat tehnologii recunoscute la nivel international destinate securitatii pentru familii si corporatii si a devenit un furnizor de incredere pentru protectia terminalelor si infrastructurilor companiilor.

Astazi, tehnologiile Bitdefender sunt prezente in 38% dintre solutiile de securitate de pe piata.

Mai multe detalii sunt disponibile pe https://www.bitdefender.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#Bitdefender Emilio Roman , #Stiri Companii