Guvernul amana 3 luni data limita pana la care trebuie sa platim impozitul pe cladiri, terenuri si masini

Vineri, 13 Martie 2020, ora 14:50
1899 citiri
Guvernul amana 3 luni data limita pana la care trebuie sa platim impozitul pe cladiri, terenuri si masini
Foto: Arhiva Ziare.com

Primul termen de plata a impozitului pe cladiri, pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, va fi prorogat de la 31 martie, la 30 iunie, a anuntat ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu.

El a precizat ca modificarile urmeaza sa fie reglementate prin ordonanta de urgenta in prima sedinta de guvern.

Florin Citu subliniaza ca masura a fost luata pentru a veni in sprijinul contribuabililor, in contextul riscului de raspandire a epidemiei cu coronavirus.

Citeste cele mai noi informatii despre coronavirus

Totodata, contribuabilii care achita integral, pana la 30 iunie 2020, impozitul pe cladiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiaza de bonificatia stabilita de Consiliul Local.

"Mesaj important pentru toti contribuabilii! Pentru a veni in sprijinul contribuabililor, in contextul riscului de raspandire a epidemiei cu COVID-19, se proroga primul termen de plata a impozitului pe cladiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020.

De asemenea, pentru anul 2020, contribuabilii care achita integral, pana la 30 iunie 2020, impozitul pe cladiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiaza de bonificatia stabilita de Consiliul Local. Aceste modificari urmeaza sa fie reglementate prin ordonanta de urgenta in prima sedinta de guvern", scrie ministrul interimar al Finantelor pe Facebook.

Coronavirus: ANAF anunta masuri de protectie pentru angajati si contribuabili. Sindicalistii sustin ca alta este realitatea din teren ...citeste mai departe despre "Guvernul amana 3 luni data limita pana la care trebuie sa platim impozitul pe cladiri, terenuri si masini" pe Ziare.com

#termen impozit cladiri amanat, #termen impozit masini amanat , #Stiri Taxe si impozite