Cum obtii bani rapid? 5 sfaturi utile pentru un imprumut eficiente

Miercuri, 22 August 2018, ora 12:44
1847 citiri
Cum obtii bani rapid? 5 sfaturi utile pentru un imprumut eficiente

Cu totii avem nevoie de bani, iar ideea unui credit doar cu buletinul este extrem de tentanta. Numarul din ce in ce mai mare de institutii financiare nebancare care ofera credit fara adeverinta de venit (laen ilma konto valjavotteta) si fara foarte multe actiuni birocratice este in crestere si trebuie sa recunoastem ca o astfel de optiune este utila, in conditiile in care poate sa acopere o multime de situatii neprevazute si neplacute. Totusi, accesarea unor credite rapide trebuie sa se faca responsabil, in asa fel incat rezultatul obtinut in urma unei astfel de creditari sa fie unul cat mai bun.

De ce un credit rapid?

Exista mai multe motive pentru care este mult mai indicat un astfel de credit decat unul bancar, spre exemplu, sau decat un imprumut de la prieteni:

  • Finantarea se obtine rapid. De cele mai multe ori, banii ajung in cont in doar 24 de ore.
  • Birocratia este minima. Nu este nevoie de foarte multe acte, putandu-se obtine credit chiar si printr-un SMS, lucru ce duce la economie de timp si de bani.
  • Institutiile nebancare ofera o multime de informatii legate de modul de rambursare si ofera sfaturi utile.
  • Este o solutie excelenta pentru nevoile urgente. Un astfel de credit se muleaza perfect pe nevoile celor care au o nevoie urgenta de bani. Urgenta nu inseamna un telefon nou sau o haina noua, ci situatii cu adevarat neplacute.

Ce sfaturi ofera expertii pentru cei care doresc sa ia un credit?

1) Responsabilitate. Creditarea inseamna, automat, o cheltuiala. Nimeni nu ofera bani gratis, asadar, este bine sa existe responsabilitate si sa se faca o serie de calcule inainte de accesarea unei astfel de imprumut rapid (kiirlaenud) . Cei care au mai multe credite trebuie sa se gandeasca foarte bine inainte de a se indatora.

2) Analiza. Inainte de creditare trebuie sa se faca o analiza a tuturor optiunilor. Este ideal sa se compare dobanzile oferite de institutiile financiare si sa se ia in considerare toate optiunile de finantare existente.

3) Un plan de rambursare. Creditul trebuie sa se obtina doar daca exista un plan de rambursare foarte bine pus la punct. Pentru a obtine o astfel de finantare este bine ca orice persoana sa aiba o sursa de venit din care sa poata restitui banii. Cu cat perioada pe care se face creditul este mai mare, cu atat costul total al imprumutului creste.

Ce acte sunt necesare pentru un credit rapid?

In principiu, pentru accesarea unui astfel de credit este nevoie de o copie dupa actul de identitate. Atata vreme cat veniturile celui care ia imprumutul sunt declarate la ANAF, institutia financiara poate sa verifice si sa acorde creditul fara adeverinta de venit. In caz contrar, este nevoie si de o adeverinta de venit din partea angajatorului.

Care sunt sumele ce pot fi obtinute prin creditare rapida?

In principiu, sumele sunt destul de mici, de pana in 5000 de euro. In cazul in care se doreste o suma mai mare este bine sa se caute o solutie bancara de finantare.

#imprumut rapid IFN , #Imprumut rapid