Innovation IT 2017, eveniment business unic si inovator in Maramures

Vineri, 24 Noiembrie 2017, ora 11:14
1783 citiri
Innovation IT 2017, eveniment business unic si inovator in Maramures

Ajuns la cea de a III-a editie, "Innovation IT", organizat de One-IT, a devenit treptat un eveniment de referinta regionala pe segmentul IT. Acesta a avut loc Joi, 16 noiembrie 2017, la Eurohotel Baia Mare si a gazduit peste 130 de invitati de seama, clienti business ai One-IT.

Cu sprijinul partenerilor a fost posibila conectarea mediului business local cu noile tendinte din domeniul IT.

Acesti parteneri ai editiei a III-a a evenimentului Innovation IT au fost: Bitdefender, Xerox, Acer, HP, Logitech, Dell, Microsoft, TP-Link, AOC, Philips, Camelleon, Spacer, Transart, Fortinet si Ruckus.

O intreaga echipa de specialisti a prezentat intr-un mod inedit si interactiv solutiile si beneficiile pe care o companie le poate obtine in eficientizarea afacerii, ca urmare a integrarii inovatiilor din domeniul IT.

Evenimentul este unul important si unic in Maramures, deoarece intruneste o mare varietate de specialisti ai unor branduri IT de renume, care impreuna colaboreaza pentru eficientizarea activitatii in companii.

Scopul acestuia a fost acela de a prezenta companiilor zonale noile tendinte si tehnologii din domeniul IT, solutii de securizare a datelor, precum si solutiile IT inovatoare si vitale mediului de business, prin care o afacere se poate dezvolta si atinge succesul.

Nicolae Ontiu, directorul general One-IT afirma:

"Am organizat acest eveniment tocmai pentru a aduce un plus de valoare pentru clientii nostri din sectorul business. Tehnologiile inteligente transforma si inoveaza mediul de afaceri, iar avand acces la aceste tehnologii, o afacere poate evolua intr-un ritm alert.

Misiunea One-IT este aceea de a intelege nevoile reale ale fiecarui client in parte si de a dezvolta parteneriate de durata, bazate pe incredere si profesionalism, care sa aiba ca rezultat cresterea eficientei si productivitatii, ca urmare a implementarii tehnologiei IT la cel mai inalt standard de calitate.

Am sarbatorit impreuna cu clientii nostri cei 14 ani de activitate pe care i-am implinit anul acesta. Doresc astfel sa le multumesc clientilor si partenerilor, care ne-au fost alaturi in acesti ani si care au avut incredere in produsele si serviciile noastre."

Programul zilei dedicate inovatiei IT a debutat cu cateva cuvinte spuse de directorul general al One-IT si scurte filmulete video de prezentare a evolutiei companiei One-IT in cei 14 ani de activitate.

A continuat cu prezentarea solutiilor tehnice necesare dezvoltarii oricarui business, de catre specialisti parteneri ai evenimentului:

Bitdefender "Bitdefender GravityZone Elite - The Layered Next-gen Endpoint Security Platform", in care Ionela Chilut a subliniat importanta protectiei datelor impotriva atacurilor cibernetice si obligativitatea firmelor de a respecta GDPR, care este un nou set de reguli, ce reglementeaza confidentialitatea si securitatea datelor cu caracter personal, stabilite de catre Comisia Europeana.

Irina Zlate de la Acer, a prezentat "Echipamentele ACER Business - solutia completa" pentru orice companie care doreste sa aiba echipamente fiabile, invitand participantii sa viziteze standul Acer si sa testeze echipamentele aduse special pentru acest eveniment. Viziunea Acer pe termen lung este spargerea barierelor dintre oameni si tehnologie.

O prezentare interactiva, cu premiu de implicare la final a avut si Dana Chibac de la TP-Link "Solutii Small Business TP-Link"; Tehnologiile TP-Link prezentate sunt din zona de Smart Home si de Business Networking (JetStream Switches, Auranet Business Wi-Fi, Pharos Wireless, SafeStream Routers).

Valentin Guran de la HP a descris echipamentele HP prezente la stand, punand accent pe fiabilitatea echipamentelor dedicate sectorului business.

Prezentarea Ruckus Wireless a fost axata pe "Solutiile Wireless Profesionale" si pe tehnologia inovatoare dezvoltata de Ruckus, care raspunde provocarilor de azi: cresterea exploziva a numarului de dispozitive si diversitatea acestora, serviciile si aplicatiile noi, tehnologiile avansate.

Bogdan Stratula si Raluca Boncea de la Xerox au prezentat "Future Of Work" tehnologii si echipamente noi de la Xerox, care au fost lansate lunile acestea, fiind cea mai mare lansare de echipamente Xerox din istorie.

Aceste echipamente aduc un plus de fiabilitate, dispunand de un design hardware nou, aplicatii Xerox ConnectKey® preinstalate ce contribuie la optimizarea eficientei la birou, iar accesul de pe ecran la Xerox App Gallery ofera functionalitati extinse, precum aplicatia Xerox® Easy Translator Service, care traduce rapid documentele scanate in numeroase limbi.

Solutiile "Business Software: Transart partenerul tau pentru digitalizarea afacerii" prezentate de catre Cristian Alin LAZAR aduc beneficii directe companiilor, optimizand fluxul de activitati, o productivitate mai buna si o analiza Business Intelligence: Suport vizual intuitiv pentru deciziile de afaceri;

Prezentarile solutiilor tehnice s-au incheiat cu "Logitech Video Conferencing - THE NEW ERA OF VIDEO CONFERENCING", unde Adrian Buduru de la Logitech si Violeta Hostea de la Prestigio au facut o prezentare interactiva care a starnit interesul participantilor, deoarece aceasta a fost mai mult decat o prezentare obisnuita, a fost un demo al echipamentelor Logitech si Prestigio, dedicate prezentarilor in cadrul companiilor si ale institutiilor.

Reprezinta un avantaj faptul ca prezentarea pe aceste echipamente se poate personaliza si adapta in timp real, in functie de asistenta careia i se adreseaza. Scrisul de mana este usor si confortabil pe Prestigio MultiBoards si ofera utilizatorului o experienta unica.

Programul a continuat cu Demo de produse si echipamente IT, timp in care fiecare participant a avut ocazia de a testa echipamentele prezente la standurile partenerilor. Fortinet a prezentat la stand echipamente FortiGate, care sunt lider pe piata solutiilor de securitate IT.

Premiatele sisteme de securitate FortiNet si serviciile de subscriptii asociate acestora, protejeaza retelele a peste 270.000 de clienti din intreaga lumea - incluzand cele mai mari firme de telecomunicatii, furnizori de servicii si alte companii, indiferent de marimea acestora.

La finalul seminarului, One IT a organizat pentru clientii sai business o tombola cu premii constand in: laptop, tableta, 2 monitoare, smartphone, imprimanta multifunctionala, produse IT business de securitate IT, licente antivirus business si alte cadouri surpriza.

Programul s-a incheiat cu o cina festiva si un moment artistic. Cu aceasta ocazie, invitatii au avut sansa de a socializa, de a face schimb de viziuni, idei si bune practici, atat cu reprezentantii celorlalte firme, cat si cu partenerii din domeniu.

Despre One IT

ONE-IT este furnizor de servicii si produse IT: laptop-uri, PC-uri, servere, printing, retelistica, securitate IT si ofera solutii IT personalizate pentru mediul de afaceri.

Activitatea a inceput in 2003, cu scopul de a inova piata economica locala si de a aduce amatorilor de tehnologie si oamenilor de afaceri solutii informatice de ultima generatie si servicii performante.

Compania One IT a devenit, in timp, lider pe piata IT din Maramures si pe piata regionala, gratie implicarii consistente in dezvoltarea comunitatii business si perfectionarii propriilor servicii.

Dedicarea, profesionalismul si calitatea serviciilor si produselor oferite, i-a situat in trei ani consecutivi pe primul loc in Topul Firmelor din Maramures, in domeniul comertului cu calculatoare si echipamente IT.

One-IT - Mai mult decat un expert, un prieten!

www.one-it.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#conferinta Innovation IT 2017 , #Tehnologie