Curatenie universala cu aspiratoare profesionale

Vineri, 26 Mai 2017, ora 14:41
1846 citiri
Curatenie universala cu aspiratoare profesionale

Praful a ajuns sa fie o reala problema in zilele noastre. Si pentru ca totul este intr-o continua modernizare, si tehnologia aspiratorului a trebuit sa evolueze si sa atinga noi standarde.

S-a lucrat la puterea de absortie a prafului, la eficienta energetica, nivelul de zgomot produs, capacitatea rezervorului de praf, dar si la design si dimensiuni, drept urmare, au aparut pe piata aspiratoarele profesionale.

Alaturi de aspiratorul clasic cu filtrare in saci de hartie sau de panza, astazi gasim in ofertele producatorilor si aspiratorul umed-uscat.

Aspiratoarele umed-uscate, o solutie optima

Aspiratoarele umed-uscate capteaza atentia cumparatorului datorita performantelor sale foarte avansate. Fiabile, performante si extrem de igienice, au capacitatea de a aspira praful si bacteriile, iar datorita presiunii mari de aspirare, chiar si a lichidelor.

Fie ca este vorba de mizerie uscata sau umeda, dura sau fina, un aspirator umed-uscat elimina eficient murdaria nedorita, lasand in urma un spatiu curat si igienizat.

Aspiratoarele umed-uscate Sprintus de la ServExpert sunt echipate cu o cuva din otel inoxidabil, cu sisteme de filtrare formate din cartuse filtrante din hartie, cos filtrant textil si sac textil asigurand astfel filtrarea foarte buna a aerului evacuat.

Sistemele multiple de filtrare a aspiratoarelor Sprintus permit folosirea aspiratorului profesional fara sac, fiind necesara doar o curatare periodica cu aer comprimat sau spalarea cosului filtrant.

In functie de modelul ales, aspiratoarele Sprintus sunt dotate chiar si cu 2 motoare independente, care pot functiona si simultan pentru dublarea puterii, cu diverse cadre robuste, separatoare pentru aspirarea apei, roti metalice pivotante, cadre si tuburi din otel inoxidabil.

Accesorile se pot stoca pe partea din spate a aspiratorului, carligul pivotant se poate bloca pentru prinderea cablului de alimentare, si un lucru important, zgomotul este redus. Golirea se face prin furtunul de evacuare sau prin inclinarea containerului, iar efectul de ciclon la aspirarea apei permite un vacuum foarte mare la aspirare.

In functie de forma si de putere, folosirea unui aspirator umed-uscat poate fi potrivita in cele mai diferite spatii: casa, garaj, pivnita, masina, atelier, spatii in renovare sau in utilizari industriale. Un beneficiu important al unui aspirator umed-uscat este faptul ca acesta poate fi utilizat in spatii greu accesibile si in cazul unei murdarii dificile de indepartat.

Profesionistii recomanda aspiratoarele Sprintus pentru firme de curatenie, curatenie hoteliera, pentru birouri si in functie de model si pentru curatenie santiere si post constructor, intretinere cladiri, curatenie HORECA sau spalatorii auto.

ServExpert ajuta clientii sa faca alegerea potrivita si vine in ajutorul lor cu vanzarea de echipamente profesionale pentru curatenie, aspiratoare profesionale, accesorii si solutii de curatenie. Fiabilitatea ridicata, capacitatea mare de aspirare, usurinta folosirii si raportul calitate pret, pe care ServExpert le ofera, reprezinta motivele unei investitii pe termen lung.

Este cert faptul ca, investind intr-un model de aspirator performant, investesti in propria sanatate si iti asiguri o mare economie de timp si energie. Pentru ca alegerea celui mai potrivit aspirator si durata lui de functionare sa nu mai fie o problema, ServExpert, reprezentant al marcii germane SPRINTUS, ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona aspiratoare profesionale, cu ajutorul carora, curatenia nu va mai fi o problema.

Transport gratuit privind comenzile prin intermediul ServExpert

Modelele de aspiratoare propuse de ServExpert sunt disponibile atat cu saci textili, cat si fara. Produsul se livreaza insotit de un certificat de garantie. In plus, beneficiezi de transport gratuit in toata tara, in 24-48 de ore.

Alege inteligent si ServExpert va fi expertul tau in curatenie!

#curatenie profesionala, #aspirator umed uscat , #Stiri Gadget